Viestintä- ja kieliopintoja alkuvuonna 2023: Ilmoittaudu nyt!

Puheviestintää, kirjoitusviestintää, englantia ja ruotsia – tule hankkimaan tärkeää pääomaa, joka ei käytössä kulu! Nyt on aika suunnitella alkuvuoden opintoja. Viestintä- ja kieliopintojen kurssien ilmoittautuminen alkaa marras-joulukuussa.

Kevään kursseillamme pääset kehittämään monipuolisesti niin opiskeluissa kuin työelämässäkin tarvittavia viestintätaitoja. Tammi-helmikuussa alkavia kursseja on sekä Jyväskylässä, Helsingissä että Kokkolassa.

Viestintä- ja kieliopintoja tarpeeseen – ja omaksi iloksi!

Kieltä opitaan käytännössä! Avoimen yliopiston viestintä- ja kieliopintojen kurssit eivät ole passiivista luentojen kuuntelemista, vaan pääset myös oikeasti harjoittelemaan viestintää akateemisessa ympäristössä.

Jyväskylässä tarjottavia kursseja ovat

Helsingissä opiskellaan alkuvuonna

Kokkolassa tarjolla ovat

Lähiopetusta, mutta myös verkkokursseja

Edellä mainituilla kursseilla osa opetuksesta toteutetaan lähiopetuksena, ja osa verkkovälitteisesti Zoomin kautta. Tarjolla on myös täysin itsenäisesti verkossa suoritettavat Kielenhuollon verkkokurssi, Kirjoituskurssi ja Tutkimusviestinnän verkkokurssi.

Kurssit voivat soveltua monilla aloilla esim. avoimen väylän kautta yliopistoon tähtääville tai muille tutkintotavoitteisille opiskelijoille, mutta kursseille voi tulla myös ilman mitään tutkintotavoitteita.

Ilmoittautumiset alkukevään kursseille avautuvat marras-joulukuussa.