22.01.2018

Verkkosivumme ja visuaalinen ilmeemme uudistuivat - osallistu opintolahjakortin arvontaan!

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto uudisti verkkosivunsa tammikuussa 2018. Anna palautetta uusista verkkosivuistamme ja osallistu opintolahjakortin arvontaan.

Uudistimme verkkosivumme, mitä sinä niistä ajattelet? Sekä ruusuja että risuja saa nyt antaa! Palautteesi verkkosivuistamme on meille tärkeää, sillä haluamme kehittää niistä mahdollisimman helppokäyttöiset. Palautetta käydään läpi viikottain.

Verkkosivu-uudistuksemme aloittaa myös visuaalisen ilmeemme uudistumisen asteittain vuoden 2018 aikana. Molemmat uudistukset ovat osa Jyväskylän yliopiston laajempaa brändiuudistusta. Yliopistossa on käynnissä laaja uudistus, jossa yliopiston brändiä terävöitetään. Uudistuksen tavoitteena on kirkastaa yliopiston profiili, kasvattaa yliopiston tunnettuutta ja vetovoimaisuutta sekä yhtenäistää yliopiston brändi-identiteettiä. Tähtäämme samoja tavoitteita kohti myös avoimen yliopiston toiminnassa. Yliopiston pääsivu uusittiin syyskuussa 2017 ja uudistukset jatkuvat yksiköittäin vuonna 2018.