Ympäristö, ihminen ja vastuullisuus -opinnot: valitse kurssit kiinnostuksesi mukaan

Hanki tutkittua tietoa siitä, mikä elämään ja sen edellytyksiin maapallolla vaikuttaa ja kuinka voimme toimia kestävästi ja vastuullisesti ympristön suhteen. Monitieteiset Ympäristö, vastuullisuus ja ihminen -opinnot ovat mahdollisuus tutustua ympäristöön, sen käyttöön ja käytön vaikutuksiin eri näkökulmista Valitse omaan osaamiseesi ne opinnot, joista juuri sinä hyödyt.

Ympäristö, vastuullisuus ja ihminen -monitieteiset opinnot tarjoavat laaja-alaisen paketin tietoa siitä mitä elämä maapallolla on ja kuinka voisimme nauttia ympäristöstämme ja hyödyntää sitä kestävästi. Nämä opinnot sopivat eri aloilla ja tehtävissä toimiville tai niihin tähtääville kestävyydestä ja vastuullisuudesta kiinnostuneille. 

Opintoihin kuuluu kursseja bio- ja ympäristötieteiden, kemian, kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Opintoihin kuuluvista kursseista voit valita opiskeltavaksi ne, joista hyödyt - valitse siis koko paketti tai poimi täsmäosaamista tietyiltä kursseilta. 

Opintojen hinta on 15 euroa opintopistettä kohti. Tarkista kunkin kurssin ilmoittautumis- ja toteutusaika ennen ilmoittautumista ja suunnittele oma opintojen suoritusjärjestyksesi. 

Huomaathan suositellut esitietovaatimukset kahdelle opintojen kursseista: Elinympäristön kemia -kurssille suositellaan lukion kemian 1. kurssin tai sitä vastaavia tietoja, ja Introduction to Responsible Business -kurssi kannattaa suorittaa vasta Johdatus kestävyyskysymyksiin -kurssin jälkeen.