Opiskelija, testaa toimiiko Zoom koneellasi: Zoom-verkkokokousten tukiajat

JYU avoin yliopisto käyttää opetuksessa Zoom-verkkokokousjärjestelmää. Jos haluat testata Zoomia ennen opetusta ja varmistaa, että se toimii laitteistollasi sujuvasti, klikkaa mukaan Zoom-tukeen. Se on auki joka kolmas torstai klo 15–17.

Verkkokokousjärjestelmä Zoom mahdollistaa meille yhteyden opetusryhmien kesken sekä opettajien ja opiskelijoiden välillä. Zoomia käytetään useimpien oppiaineidemme opetuksessa. Adobe Connect on poistunut käytöstä.

Jos olet osallistumassa Zoom-verkkokousjärjestelmässä järjestettävään opetukseen tai kokoukseen, voit testata laitteistosi toimivuutta tässä osoitteessa joka kolmas tiistai klo 15–17.  Meeting ID: 648 1828 8102. Huomaa että kokouksessa on käytössä odotushuone (Waiting room) josta host päästää sinut sisään.

Syyslukukauden 2022 Zoom-tuen päivämäärät:

• torstai 20.10.
  • torstai 10.11.
  • torstai 1.12.
  • torstai 22.12.

Zoom-sovelluksen voit ladata täältä.