Opiskelija, testaa toimiiko Zoom koneellasi: Zoom-verkkokokousten tukiajat

JYU avoin yliopisto käyttää opetuksessa Zoom-verkkokokousjärjestelmää. Jos haluat testata Zoomia ennen opetusta ja varmistaa, että se toimii laitteistollasi sujuvasti, klikkaa mukaan Zoom-tukeen. Se on auki joka kolmas tiistai klo 15–17.

Verkkokokousjärjestelmä Zoom mahdollistaa meille yhteyden opetusryhmien kesken sekä opettajien ja opiskelijoiden välillä. Zoomia käytetään useimpien oppiaineidemme opetuksessa. Adobe Connect on poistunut käytöstä.

Jos olet osallistumassa Zoom-verkkokousjärjestelmässä järjestettävään opetukseen tai kokoukseen, voit testata laitteistosi toimivuutta tässä osoitteessa joka kolmas tiistai klo 15–17.  Meeting ID: 697 5790 4235 . Huomaa että kokouksessa on käytössä odotushuone (Waiting room) josta host päästää sinut sisään.

Kevätlukukauden 2022 Zoom-tuen päivämäärät:

• 18.1.
  • 8.2.
  • 1.3.
  • 22.3.
  • 12.4.
  • 3.5.
  • 24.5.

Zoom-sovelluksen voit ladata täältä.