Uutiset

Mikä Moodle? JYU avoimen oppimisympäristö!

Kun olet ilmoittautunut, mene Moodleen. Näin kehotamme kaikkia opintonsa JYU avoimessa aloittavia. Moodle on opintojen verkkoalusta. Sen kautta löydät tiedot kursseistasi, ohjeet opiskeluun, yhteyden opettajaan, opiskelijakollegat ja myös osan oppimismateriaaleista. Moodlessa opiskelet ja sinne myös palautat oppimistehtäväsi ja verkkotenttisuorituksesi. Mene siis Moodleen!

Ruotsin kielen taitoja alakohtaisilta kursseilta

Hiotaanko yhdessä toisen kotimaisen taitojasi? Alakohtaiset ruotsin kielen kurssit pyörähtävät käyntiin lokakuussa. Ilmoittautuminen on auki 3.10. saakka. Opetus alkaa reaaliaikaisena verkko-opetuksena. Jos koronatilanne mahdollistaa, myös lähiopetusta kuuluu kurssin ohjelmaan.

Ohjausillassa vertaistukea kauppatieteiden väyläopintoihin

Avoin yliopisto järjestää kauppatieteiden avoimen väylän opiskelijoille 6.10.2020 klo 17–18 etäohjausillan, jossa kysymyksiin vastailevat myös edelliskevään haussa avoimen väylän kautta tutkintokoulutukseen päässeet opiskelijat.

Tutustu terveystieteiden opintotarjontaan: Mukana mm. terveysalan päätöksenteon teemoja

Millaisia kehittämishaasteita on sosiaali- ja terveysalalla? Miten kuntatason päätökset heijastuvat alaan? Miten ihmisten terveyskäyttäytymiseen voitaisiin vaikuttaa? Terveystieteiden opiskelusta saat vastauksia ja tutkittua tietoa tärkeisiin hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskettaviin kysymyksiin – vaikkapa näillä lähiaikoina käynnistyvillä kursseilla.

Gerontologian aineopinnot kahden yliopiston yhteistyössä

Gerontologian aineopinnoissa syvennät ymmärrystäsi ihmisen vanhenemisesta ja elämänkulusta perusopintojen suorittamisen jälkeen. Avoimen yliopiston tarjonnassa oleva opintokokonaisuus toteutetaan Jyväskylän yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteistyössä. Se kokoaa asiantuntemusta yliopistojen vahvuusalueilta.

Aloititko opintosi ennen lukuvuotta 2020–21? Katso ohjeita opintojen jatkamiseen

Syksyn myötä monet toimintatavat muuttuivat JYU avoimessa yliopistossa. Opetussuunnitelmien ohella uudistuivat muun muassa oppimisympäristö Moodle ja ilmoittautuminen. Jos olet opiskellut meillä jo aiemmin, löydät tästä uutisesta ohjeita opintojesi jatkamiseen. Lue esimerkiksi, miten toimia, kun opinto-oikeus opintokokonaisuuteen on loppumassa.

Liiketoimintaosaamisen perusopinnot: Mitä, miksi ja kenelle?

Monipuoliset ja käytännönläheiset opinnot johdattavat liiketoiminnan perusasioiden äärelle esimerkiksi johtamisen, markkinoinnin, yrittäjyyden ja viestinnän näkökulmista. Tämän opintokokonaisuuden oppeja voit hyödyntää eri aloilla ja erilaisissa tehtävissä. Tervetuloa mukaan! Ei pohjakoulutusvaatimuksia. Aloittaa voit ympäri vuoden.

Opintokokonaisuuden suorittaminen avoimessa yliopistossa

Jyväskylän avoimessa yliopistossa voit suorittaa valintasi mukaan joko yksittäisiä opintojaksoja tai tähdätä isompaan kokonaisuuteen. Mutta mitä hyötyä perus- tai aineopintokokonaisuuden suorittamisesta oikeastaan on?