Sijainti: Etusivu / Ohjeet / Ajankohtaista / Miten toimia, jos tiedot eivät näy oikein Avoimen yliopiston Kopassa?

Miten toimia, jos tiedot eivät näy oikein Avoimen yliopiston Kopassa?

Kirjautuminen onnistuu, mutta et näe kaikkia sinulle kuuluvia opintojaksoja tai sisältöjä Kopassa

1. Kirjaudu ulos ja sulje selain.
  2. Kirjaudu uudelleen sisään.
  3. Odota noin 5 minuuttia, tiedot päivittyvät tällä välin Korpista.
  4. Kirjaudu vielä uudelleen ulos ja sisään.

Voit myös kokeilla uloskirjautumisen ja odotusajan jälkeen kirjautua uudelleen toisella selaimella tai päivittää käyttämäsi selaimen tiedot painamalla Ctrl+F5 -näppäinyhdistelmää.

Varmista myös...

...että sinulla on voimassaoleva opinto-oikeus ko. opintoihin ja että olet ilmoittautunut kuluvan lukuvuoden opintojaksototetukseen/-toteutuksiin Korpissa!

Kokeile lisäksi

Jos oppiaineesi tai opintojaksosi eivät näy Omalla sivulla, kokeile suoria linkkejä:

Voit myös kirjoittaa opintojakson osoitteen suoraan kurssikoodin perusteella, esim. https://www.avoin.jyu.fi/koppa/opintojaksot/avop123