Sijainti: Etusivu / Ohjeet / Koppa-ohjeet opiskelijalle / Mikä Koppa on?

Mikä Koppa on?

Avoimen yliopiston oppimateriaali-Koppa tarjoaa paikan kurssi- ja oppimateriaalille sekä tehtävien palautuksille.


Oppimateriaali-Koppa on sivusto, josta löytyvät tiettyjen oppiaineiden opiskeluohjeet, opintojaksojen suoritustapatiedot sekä oppimistehtävien tehtävänannot ja jonne opiskelija palauttaa kirjallisia opintosuorituksiaan arvioitaviksi.

Opiskelija näkee Kopassa kaikkien niiden Koppaa käyttävien oppiaineiden, opintokokonaisuuksien ja opintojaksojen ohjeet ja materiaalit, joihin hänellä on Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa opinto-oikeus. Mikäli oppiaineessa ei käytetä Koppaa, saa opiskelija opiskeluohjeet sähköpostitse tai omasta yhteistyöoppilaitoksestaan.

Mikäli opiskelija ei näe Kopassa sellaisia ohjeita ja materiaaleja, joihin hänellä tulisi olla oikeus, on kyse todennäköisesti puutteellisesta ilmoittautumisesta. Tällöin opiskelijan kannattaa ensin varmistaa Korppi-opintotietojärjestelmästä, että hän on ilmoittautunut ja että hänellä on voimassa oleva opinto-oikeus kaikkiin haluamiinsa opintokokonaisuuksiin ja opintojaksoihin. Mikäli ilmoittautumiset ovat kunnossa, kannattaa opiskelijan ottaa yhteyttä avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin ongelman selvittämiseksi.