Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Ihminen työelämän murroksessa 29.8. Helsingissä

Ihminen tyoelaman murroksessa | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto

Pohditko omaa rooliasi työelämän pyörteissä? Kaipaatko näkökulmia ja keskustelua työelämän murroksesta? Haluaisitko kuulla mahdollisuuksistasi kehittää omaa osaamistasi opiskellen?

Ihminen työelämän murroksessa -tapahtuma on juuri sinulle!

Järjestämme tapahtuman Helsingissä tiistaina 29.8.2017 klo 15-18. Voit tulla mukaan milloin vain tai viipyä koko tapahtuman ajan - tutustu ohjelmaamme! Tapahtuma järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin tiloissa (lisätietoa alla).

Ohjelma

Tapahtumasta saat eväitä työelämään ja pureskeltavaa aivoillesi, tilaisuuden aikana kahvitarjoilu!

Avoimen yliopiston joustavat opiskelutavat mahdollistavat oman osaamisen lisäämisen joustavalla aikataululla -missä ja milloin vain.
15-16 infopiste avoinna: tule kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä opintoihimme liittyen. Miten opintomme voisivat auttaa sinua eteenpäin esimerkiksi työelämässä?
  • Infopisteeltämme saat apua opintojen valintaan, JY:n avoimen yliopiston opintotarjontaan ja opintoihin ilmoittautumiseen liittyen.
  • Opintoneuvojamme auttaa sinua erityisesti silloin, kun mietit tutkintotavoitteista opiskelua
16-17.30 näkökulmia työelämän murrokseen: ajatuksia ja keskustelua herättäviä puheenvuoroja ihmisestä työelämän murroksen keskellä
  • Tervetuloa mukaan (Jukka Lerkkanen, JY:n avoimen yliopiston johtaja ja Tapio Kujala, Diakonia-ammattikorkeakoulun rehtori)
  • Puheenvuoroja ihmisestä työelämän murroksen keskellä, pohdimme muun muassa teemoja
    • Mikä on ihmisen rooli työn arjessa? Voisiko sisäisen yrittäjyyden ajattelutapa auttaa eteenpäin työelämässä? Miten aidosti kehittyvä organisaatio ottaa huomioon yksilön?
    • Muuttaako ikääntyvä väestö työelämää?
    • Miten kasvavan monikielisyyden vaikutukset näkyvät työelämässä?
    • Puhujina yliopistonopettajamme Päivi Eskola, Nina Reiman ja Kirsi Saurén.
    • Mukana keskustelussa myös avoimen yliopiston opiskelija Leena Helenius, joka kertoo omia kokemuksiaan opinnoistaan ja niiden vaikutuksista työelämän polkuihin. Leena on työelämästä ja ihmisistä kiinnostunut henkilöstöhallinnon ammattilainen, certified business coach© ja yrittäjä, joka on opiskellut avoimessa yliopistossa henkilöstöjohtamisen ja aikuiskasvatustieteen opintoja.
Toivomme puheenvuorojen lomaan keskustelua ajatuksista, joita puheenvuorot herättävät. Voit osallistua keskusteluun, jakaa huomioitasi tai vain kuunnella muiden mietteitä puheenvuoroista.

17.30-18.00 kysy lisää: Keskustelutilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus kysyä lisää opinnoistamme tai keskustella puhujien kanssa henkilökohtaisesti.

Jos opiskelet jo meillä ja tarvitset lisäksi sisällöllistä ohjausta opintoihisi voit ottaa yhteyttä oppiaineesi yhteysopettajaan. Yhteysopettajiemme yhteystiedot löydät opintotarjontamme alta oppiaineesi sivulta:

Ilmoittaudu mukaan!

Voita opintolahjakortti avoimen opintoihin!
Punaisella neliöllä merkityt kohdat ovat pakollisia kenttiä. Täytäthän halutessasi mahdollisimman tarkasti myös muut tiedot, se auttaa meitä tapahtuman järjestämisessä.

Tapahtumaan osallistuvat voivat osallistua opintolahjakorttimme arvontaan. Opintolahjakortin arvo on 250 euroa ja sen voi käyttää Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoihin haluamallaan tavalla.

Jos ilmoittautumisesi jälkeen sinulle tulee yllättävä este, ilmoitathan siitä opiskelijapalveluihimme (avoneuvo@avoin.jyu.fi, 040 576 7760).
ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN
Kiinnostus ja tausta
Mitkä seuraavista aloista kiinnostavat sinua?   Valitse vaihtoehdot, joista olet kiinnostunut. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.
Opiskelu Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa Onko sinulla opinto-oikeus Jyväskylän yliopiston avoimella yliopistolla (JYAY:lla)?
Olen päätoimisesti
Muut tiedot
Erityisruokavalio
Miten sait tietää tästä tapahtumasta?

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin kampuksen tiloissa osoitteessa:

Kyläsaarenkuja 2

Tietoja tapahtumapaikasta:

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja tapahtuman perumiseen tarvittaessa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ihminen työelämän murroksessa | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto