Bio- ja ympäristötieteet

Näin aloitan opintoni

1. Opintojen aloittaminen

  1. Tutustu oppiaineeseen ja sen opintojaksoihin.
  2. Suunnittele opintosi.
  3. Ilmoittaudu opintojakson suoritustapaan. 
  4. Aloita uuden oppiminen Moodlessa.

Katso täältä pidempi versio aloitusohjeesta ja löydä vastauksia opintojen aloittamista koskeviin kysymyksiisi.

2. Bio- ja ympäristötieteiden perusopintojen malliaikataulutus

Tämä on vain yksi malliesimerkki, miten opintojaksoissa voi edetä. Voit suunnitella oman tarkemman opiskeluaikataulusi sen mukaan, miten aikasi riittää opiskelulle ja mikä tuntuu itsestä hyvältä tahdilta.

Opintojaksot BENP1001 – BENP1002 järjestetään sekä syys- että kevät lukukaudella. Bio- ja ympäristötieteiden perusopintojen rinnalla tai niiden jälkeen voit halutessasi opiskella aineopintojaksoja BENA4025 Luonnonvarjojen kestävän käytön perusteet 3 op, BENA4027 Vesiekosysteemin toiminta ja luonnonvarat 3 op, BENA2020 Ekologia 3 op sekä BENA4028 Metsien luonnonvarat ja monikäyttö 3 op, kunhan opintojaksojen edeltävät opinnot on ensin suoritettuna. Opintojaksojen aikataulut löydät opinto-oppaasta kurssien ilmoittautumisvälilehdiltä.

Ilmoittautuminen jaksoille tehdään opinto-oppaan kautta. Aloita oppimistehtävien tekeminen ja kurssimateriaaliin tutustuminen hyvissä ajoin, että oppimiselle jää hyvin aikaa.


Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysy lisää bio- ja ympäristötieteiden tiimiltä tai ota yhteyttä avoimen yliopiston opintopalveluihin.