Liikuntapsykologia

Ajankohtaista

Webinaari aikuiskoulutustuki - mikä, miten ja kenelle?

Kaikille avoin webinaari: Aikuiskoulutustuki - mikä, miten ja kenelle? järjestetään tiistaina 24.10. klo 15 Zoomissa.

Webinaari alkaa kaikkia avoimia yliopistoja koskettavalla yleisellä osuudella klo 15–16, jossa äänessä on Työllisyysrahaston asiantuntija. Sen jälkeen jatkamme webinaaria JYU avoimen yliopiston asiantuntijoiden johdolla. Webinaarissa on myös mahdollisuus kysymysten esittämiseen. Tilaisuutta ei tallenneta.

Tule mukaan kuulemaan ja kysymään!


Liikuntapsykologian opetussuunnitelma 2024-2028

Olemme suunnittelemassa opetussuunnitelmaa lukuvuosille 2024-2028. Haluaisimme kuulla opiskelijoidemme toiveita, tarpeita ja ideoita opintojen sisältöihin liittyen. Kerro, mitä toivoisit säilytettävän opinnoissa eli mistä olet pitänyt tai mitä opinnoista puuttuu eli mitä toivoisit lisää. Kaikki ideat ovat tervetulleita ja pyrimme huomioimaan ne opetussuunnitelmatyössä mahdollisuuksien mukaan.

Voit lisätä ajatuksesi anonyymisti FLINGAAN: https://edu.flinga.fi/s/E254B3H

(Digipalveluiden ohjevideo Flingan käytöstä)


Tutkinto-opiskelijoiden alumniopinto-oikeus laajenee 1.8.2023 alkaen

JYU:n alumnioikeudella opiskelevalla on 1.8.2023 alkaen mahdollisuus opiskella maksutta kaikkia avoimen yliopiston opintoja valmistumistaan seuraavien kahden lukuvuoden loppuun saakka.

  • Jos esimerkiksi olet suorittanut tutkintosi elokuussa 2023, voit ilmoittautua avoimen yliopiston opintoihin ja pyytää opintomaksusi mitätöimistä 31.7.2026 asti. Avoimen yliopiston opintojen suoritusoikeusaikasi voi jatkua saamaasi alumnioikeutta pidempään.

Maksuttomuus edellyttää:

  • että opiskelijan tutkinto on valmistunut 1.8.2023 tai sen jälkeen  
  • hänellä on voimassa oleva alumniopiskeluoikeus JYU:ssa
  • alumniopiskelija on yhteydessä Opiskelun palvelupisteelle heti avoimen opintoihin ilmoittautumisensa jälkeen HelpJYU-lomakkeella.

Katso tarkemmat toimintaohjeet HelpJYU palvelusta.

Ennen 1.8.2023 valmistuneet liikuntatieteellisen tiedekunnan alumnioikeiden omaavat opiskelijat voivat suorittaa liikuntapsykologian perusopinnot ja yhden aineopintojen jaksoista maksutta liikuntatieteellisessä tiedekunnassa alumnioikeusaikansa puitteissa. Muilta osin kaikki Jyväskylän yliopiston alumnioikeuden omaavat opiskelijat voivat suorittaa liikuntapsykologian opintoja Avoimessa yliopistossa maksamalla opintomaksun (15€/op).


Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opinnot täydentävät liikuntapsykologian opintoja

Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opinnot tuovat osaamista terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan parissa työskenteleville sekä kaikille aiheista kiinnostuneille. 

Opintokokonaisuus sisältää muutaman pakollisen opintojakson, joista LTKH1001 Hyvinvointivalmennus elintapamuutoksen tukemisessa (2 op) on hyvä jatkumo tai lisä liikuntapsykologian opinnoille. Myös LTKY4001 Kehosta mitattava hyvinvointitieto (2 op) antaa työkaluja valmennuksesta kiinnostuneille. 

Opintokokonaisuus on laajuudeltaan 15-50 opintopistettä eli pakollisten opintojen lisäksi voit rakentaa sisällöltään ja laajuudeltaan itsellesi sopivan opintokokonaisuuden, joka parhaiten vastaa oman osaamisesi kehittämisen tarpeita.

Kaikki tarjolla olevat opinnot löytyvät Jyväskylän yliopiston Avoimen yliopiston opinto-oppaasta.

Opintoja ja webinaareja opiskelun tueksi

Hyödynnä maksuttomat:

Myös Aikuisopiskelijan akateeminen opiskelukyky -verkkokurssi (2 op) tarjoaa tukea aikuisopiskelijan arkeen.