Gerontologia

GERONTOLOGIAN AINEOPINNOT

Gerontologian aineopintojen perehdytystilaisuus syksyllä 2022

Tervetuloa gerontologian aineopintojen perehdytystilaisuuteen tiistaina 13.9.2022 klo 17.00-18.00 verkon välityksellä!
Ilmoittaudu infotilaisuuteen gerontologian yliopistonopettaja Eskolan Päiville (paivi.eskola@jyu.fi), niin saat verkkolinkin

Aineopinnot yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa

Gerontologian aineopinnot järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston kanssa. Voit opiskella gerontologian aineopinnot perusopintojen tapaan verkossa omassa tahdissasi. Voit valita sinulle sopivan opintojakson tai opiskella koko aineopintokokonaisuuden. Aineopintokokonaisuuden opiskelun edeltävinä opintoina ovat gerontologian perusopinnot. Mikäli sinua kiinnostaa opiskelu monitieteisten ja todella käytännönläheisten aihepiirien parissa, tule infotilaisuuteen kuulolle. Mutta.. pieni varoitus.. gerontologian opiskelu ei vie vain pikkusormea, vaan siihen voi hurahtaa oikein kunnolla!