Kirjoittaminen

Kehity erilaisten tekstilajien tuottajana, perehdy kirjoittamisen taiteellisiin ja tieteellisiin lähtökohtiin

Kirjoittamisen opinnoissa harjoittelet kirjoittamisen perustaitoja: Opit kirjoittamaan monipuolisemmin ja ammattimaisemmin sekä kehität valmiuksia oman työn ja kirjoittamisen tutkimiseen. Voit täydentää lajitietämystäsi sekä suuntautua valitsemillesi kirjoittamisen alueille. Aineopinnoissa on mahdollista tutustua myös kirjoittamisen ohjaamiseen. Opintojen kuluessa kohtaat muita kirjoittajia ja saat perusteltua palautetta teksteistäsi.

Kirjoittamisen perusopintojen haku on kahdesti vuodessa. Aineopintoihin ei ole hakua, vaan perusopintojen suorittamisen jälkeen voit ilmoittautua suoraan ensimmäiselle opintojaksolle (KIKA4001). Voit opiskella kirjoittamista kokonaan etä- ja verkko-opintoina, mikäli se sopii sinulle parhaiten. Lähiopetusta järjestetään Jyväskylässä ja Helsingissä sekä yhteistyöoppilaitoksissa.

Lisätietoa tutkintotavoitteisesta opiskelusta:

Kirjoittamisen oppiaineen "Kirjoittajan matkassa" on yhteisöllinen blogi kirjoittamisesta, sen opiskelusta ja tutkimuksesta. Tutustu blogiin.

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.

Itsenäisten tehtävien palautus

Itsenäisten tehtävien viimeinen palautuspäivä on noin kuukautta ennen opinto-oikeusajan päättymistä. Annetun palautuspäivän jälkeen palautuneista suorituksista ei anneta kirjallista palautetta.