Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Opinnot Helsingissä

Järjestämme osassa oppiaineitamme lähiopetusta myös Helsingissä. Myös tenttejä on mahdollista suorittaa Helsingissä yleisinä tenttipäivinämme.

Lukuvuoden 2017-2018 lähiopetustarjonta Helsingissä:

(* merkittyihin opintoihin voi ilmoittautua ja aloittaa opiskelun missä vaiheessa vuotta tahansa)

Opetus Helsingissä

Avoimen yliopiston lähes kaikki Helsingin lähiopetus järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun tiloissa (os. Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki, sijainti kartalla) 1.8.2017 alkaen. Draamakasvatuksen lähijaksoja järjestetään sekä Teatterikorkeakoulun että Diakonia-ammattikorkeakoulun tiloissa, tarkemmat tiedot näet draamakasvatuksen Korppi-sivuilta.

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa toimii aulapalvelu, jonka vahtimestari opastaa ja neuvoo vierailijoita. Tarkemmat tiedot opetustiloista kerrotaan myös sisääntuloaulassa olevassa monitorissa.

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston Helsingin tenttitilaisuudet järjestetään 6.6.2017 alkaen Diakonia-ammattikorkeakoulun tiloissa. Tarkka salitieto ilmoitetaan ennen tenttitilaisuuden alkua sisääntuloaulassa olevassa monitorissa. HUOM! Älä ota tenttimiseen liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Diakonia-ammattikorkeakouluun, vaan avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin.

Reittiohjeet

Helsingin reitit ja aikataulut löytyvät osoitteesta: www.hsl.fi

Ruokailumahdollisuus DIAKin tiloissa

Diakin tiloissa toimii Fazer Amica -ravintola, joka on avoinna arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8-17. Lounasta tarjolla yleensä klo 10:45–16:00.

Tarkista aukioloajat ja lounastiedot ravintolan sivulta:

Oppilaitoksessa on myös kahvi- ja virvoitusjuoma-automaatteja sekä automaatteja pikkupurtavaa varten. Viikonlopun aukioloista sovitaan erikseen avoimen yliopiston opetusmäärien mukaan.

Kirjastopalvelut

Kalasataman 2. kerroksessa sijaitsee upea kirjasto, joka on avoinna kaikille. Kokoelman painopisteet ovat diakonia, sosiaalipalvelut, terveydenhoito, tulkkaus.

Tietokanta Diak Finna on käytettävissä 7/24.

Uusi asiakas, tee kirjastokorttihakemus tästä: https://diak.finna.fi/

Kun tulet noutamaan kirjastokorttiasi, muistathan ottaa kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaan.

Palveluajat: ma - to klo 8 – 18 ja pe klo 10 - 16

Itsepalvelukirjasto: ma-to 18-20 ja pe 8-10 ja 16-18

Lisätietoa kirjastopalveluista:

Seuraa meitä

   

Osta lahjakortti verkossa

Osta lahjakortti verkossa | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto