Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Uutuus! Liikuntapsykologian perusopinnot

25 op, ilmoittautuminen 2.1.2018 alkaen

Kiinnostavatko liikuntapsykologiset ilmiöt sinua? Entä tunnetko ryhmätoiminnan kehittämismenetelmiä urheilussa? Haluaisitko oppia soveltamaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja liikuntatilanteissa? Miten liikuntapsykologian asiantuntijuus rakentuu?

Liikuntapsykologian perusopinnot järjestetään nyt ensimmäistä kertaa avoimessa yliopistossa.  Voit suorittaa koko perusopintokokonaisuuden tai yksittäisiä opintojaksoja. Suurin osa opintojaksoista toteutetaan etä- ja verkko-opintoina. Lähiopetusta sisältävät jaksot toteutetaan sekä Jyväskylässä että Helsingissä.

Opinnot soveltuvat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita psykologisesta lähestymistavasta liikuntaan. Liikuntapsykologian osaamisesta on hyötyä esimerkiksi valmennustyössä, opetustehtävissä ja urheiluseuroissa toimiville. Yliopiston tutkinto-opiskelijoille opintokokonaisuus on mahdollista ottaa mukaan tutkinnon vapaasti valittaviin opintoihin. Opinnot voivat soveltua myös osaksi urheilu- ja liikuntapsykologin sertifikaattiin sekä urheilun psyykkisen valmennuksen ja liikunta-aktiivisuuden edistämisen sertifikaattiin liittyviin opintoihin.

Tiedustelut: avoneuvo@avoin.jyu.fi

 

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Seuraa meitä

   

Osta lahjakortti verkossa

Osta lahjakortti verkossa | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto