Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittautuminen

Innostu ja ilmoittaudu: Avoimia yliopisto-opintoja on ulottuvillasi ympäri vuoden, pääosin etäyhteyksin. Valtaosassa kursseista on vuosittain useita toteutuksia. Valitse niistä sinulle sopivin, ilmoittaudu ja opiskele!

Suurimpaan osaan avoimen opinnoista voit ilmoittautua ympäri vuoden. Ilmoittautuminen tapahtuu opinto-oppaassa, jossa voit myös tutustua opintotarjontaan. Opintoihin ilmoittaudutaan verkossa oppaassa kunkin kurssin kohdalla olevasta linkistä.

Muista opintojen onnistumisessa tukeva kaikille avoin ja maksuton Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssi. Se on erinomainen startti opinnoille! Ohjaustapahtumamme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia pääosin verkossa - voit myös varata ohjausajan tutkintotavoitteisen opiskelun suunnitteluun

  • Opintoihin ilmoittaudutaan yksittäisiin kursseihin: kunkin jakson suorittamiseen on yksi tai useampi suoritustapa, joista valitset yhden.
  • Opintokokonaisuus koostuu tietyistä kursseista, jotka näet opinto-oppaasta ko. oppiaineen kohdalta.
  • Opinto-oppaan Näin aloitan opintoni -lehdeltä näet oppiainekohtaisia tietoja opiskelun aloittamiseen.
  • Opintojaksot suoritetaan aikataulullisesti etenevässä ryhmässä – opintoja suunnitellessasi tarkista kurssin aikataulu ja sovita opiskelusi sen suoritusaikaan.

Ilmoittautuminen toiselle asteelle suunnattuihin yliopisto-opintoihin

Maksuttomien opintojemme tarjonta on avoin myös toisen asteen opiskelijoille. Kurssit tutustuttavat tieteenaloihin ja sopivat yliopisto-opiskeluun orientoiviksi opinnoiksi.

Mikäli haluat opiskella jossain JYU avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksista:

Opintoihin ilmoittautuminen Näin ilmoittaudut JYU avoimen yliopiston opintoihin
Opintojen suunnittelu Näin suunnittelet JYU avoimen opintojasi

Tietosuojailmoitus

Mihin henkilötietojasi käytetään ja mikä on käsittelyn peruste? Millaisia oikeuksia sinulla on rekisteröityneenä?
Tutustu tietosuojailmoitukseemme.