Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto. Avoin sinulle.

Opiskelu avoimessa yliopistossa on joustavaa ja kaikille avointa. Voit aloittaa silloin, kun sinulle sopii, ja opiskella myös etäyhteyksin. Opintojen hinta on 15 euroa opintopistettä kohti. Tutustu maksuhyvityksen mahdollisuuteen väyläopinnoissa!
Aina voi oppia uutta! Jyväskylän yliopisto

Innostu ja aloita jo tänään opiskelu Suomen suosituimmassa avoimessa yliopistossa. Voit aloittaa opinnot useimmissa oppiaineissa ympäri vuoden. Meillä ei ole pohjakoulutusvaatimuksia tai ikärajoja. Opiskelet Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia yliopistotutkintojen osia. Opintomme ovat avoimia, juuri sinulle.

Opiskella voit missä vain! Tarjoamme laajat mahdollisuudet etä- ja verkko-opintoihin. Lähiopetusta saat Helsingissä, Jyväskylässä ja Kokkolassa sekä lukuisissa yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. JYU avoimella yliopistolla on kansainvälinen E-xcellence-laatusertifiointi.

Looking for international studies? Please see the courses offered in English.

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Klikkaa ja tilaa JYU avoimen yliopiston uutiskirje

Uutiskirjeestä saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa. Voit koska tahansa perua uutiskirjetilauksesi.

Tietosuojailmoituksemme löydät tästä linkistä

> Löydät meidät myös somesta @JYUavoin!

E-xcellence-laatusertifiointi 2022-25