Laaja valikoima avoimia opintoja

Opintojen aloittaminen avoimessa yliopistossa on helppoa ja joustavaa. Tutustu laajaan opintotarjontaamme ja valitse sinulle sopivat oppiaineet.

Tällä sivulla voit tutustua avoimen yliopiston opintoihin. Ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu opinto-oppaan kurssikohtaisista linkeistä. Valitse oppiaineesi ja aloita opiskelu Suomen suosituimmassa avoimessa yliopistossa!

HUOM. Syksyn opintojen aikataulut päivitetään opinto-oppaaseen touko-kesäkuun vaihteessa

Avoimen opinnot yhteistyöoppilaitoksissa

Voit opiskella opintojamme myös kansanopistoissa, kansalaisopistoissa ja kesäyliopistoissa ympäri Suomen. Huomaathan, että ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu ko. oppilaitoksen kautta.

IT-opintoja myös tiedekunnan tarjonnasta

Informaatioteknologian opintoja järjestetään avoimessa yliopistossa sekä IT-tiedekunnassa.

Avoin yliopisto JYU:n tutkinto-opiskelijoille

Opiskeletko tutkinto-opiskelijana Jyväskylän yliopistossa? Tutustu erilaisiin opiskelun vaihtoehtoihin tutkinto-opiskelijoille suunnatulla sivullamme.

Opintoja Keski-Suomen seutukaupungeissa

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa myös Äänekoskella, Jämsässä, Keuruulla, Viitasaarella ja Pihtiputaalla.


Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Klikkaa ja tilaa JYU avoimen yliopiston uutiskirje. 

Uutiskirjeestä saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi.

Tietosuojailmoituksemme löydät tästä linkistä.

>> Löydät meidät myös somesta @JYUavoin!