Avoi­men väy­läl­tä tut­kin­to-opis­ke­li­jak­si

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto koordinoi Toinen reitti yliopistoon -hanketta (TRY), joka kehittää ja pilotoi vaihtoehtoja yliopistojen todistusvalinnan rinnalle. Alkusyksystä käynnistyneen 11 yliopiston yhteishankkeen tavoitteena on luoda vaihtoehtoisia reittejä yliopistoon tutkinto-opiskelijaksi, kun korkeakoulujen opiskelijavalintoja uudistetaan vuoteen 2020 mennessä.

Terveystiedon aineopinnot: monitieteistä näkökulmaa terveyteen

Terveystiedon aineopinnot pätevöittävät opettajan opettamaan terveystietoa. Opintokokonaisuuden kurssit, mm. uneen ja jaksamiseen, seksuaaliterveyteen sekä ravitsemukseen ja liikuntaan liittyen, syventävät tietämystä terveydestä yksilön ja väestön näkökulmista. Halutessasi voit suorittaa tämän opintokokonaisuuden lähes kokonaan etäopintoina.

Avoin yliopisto kehittää aikuispedagogiikkaa tutkimuslähtöisesti

Avoimen yliopiston Tutkimuslähtöinen pedagoginen kehittämisohjelma auttaa tarjoamaan yhä laadukkaampaa ja sujuvampaa opiskelua. Se on yliopistonopettajien tekemää tutkimustyötä, jonka tavoitteena on aikuispedagogiikan kehittäminen ja hyvien käytänteiden edistäminen.