Uutiset

Matematiikan kertauskurssi täysin etäopiskellen

Onko matematiikan opeista aikaa? Haluatko kerrata ja vahvistaa lukiossa opittua? Täysin verkon välityksellä opiskeltavalla matematiikan kertauskurssilla käydään läpi lukion pitkän matematiikan sisältöjä, joiden soveltamista tarvitaan eri aloilla, niin opiskellessa kuin työelämässä. Kurssi sopii mm. osaksi kauppatieteiden väylän opintoja.

Uutta tarjonnassa: Lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot

Lasten ja nuorten liikunnan perusopinnoissa opiskelet Suomen ensimmäistä lasten ja nuorten liikunnan opintokokonaisuutta tutkittuun tietoon nojaten. Nämä opinnot ovat tarjolla vain Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa. Ilmoittautuminen on nyt avoinna!

Tieto toimimaan! Tutkittua tietoa lasten ja nuorten liikunnasta

Olisitko sinä se valmentaja, kasvattaja tai ohjaaja, joka vie tutkittua tietoa lasten ja nuorten liikunnasta käytäntöön? Tule mukaan Lasten ja nuorten liikunnan perusopintoihin! Se on ainutlaatuinen opintokokonaisuus, joka on tarjolla vain Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa.

Tervetuloa avoimeen: Näin aloitat opintosi avoimessa yliopistossa

Miten opinnot saa alkuun? Tässä jutussa esitellään opintotarjontaan tutustumista, ilmoittautumista ja oppimisympäristöämme Moodlea. Opintojen hyvä suunnittelu tukee opinnoissa onnistumista. Saat ohjausta ja tukea suunnitteluun, kun sitä tarvitset. Tervetuloa opintojen pariin avoimeen!

Maksuton kurssi kaikille: Orientaatio jatkuvaan oppimiseen

JYU avoimen uutuuskurssi tarjoaa pohjan onnistuneille opinnoille. Orientaatio jatkuvaan oppimiseen opastaa akateemisen opiskelun maailmaan ja tutustuttaa itseen opiskelijana innostavalla tavalla pelillisyyden elementtejä hyödyntäen.

Kauppatieteiden väylälle mahtuvat kaikki

Onko tavoitteenasi markkinoinnin, laskentatoimen, johtamisen tai viestinnän johtamisen yliopistotutkinto? Voit aloittaa opintosi kauppatieteiden avoimen väylällä vaikka heti, joustavasti myös työn ohessa. Väyläopintojen perusteella voit hakea myös tutkinto-opiskelijaksi Jyväskylän yliopistoon.

Syksyn 2020 infotilaisuudet oppiaineissa: hyvä alku avoimen opinnoille

Miten opinnot aloitetaan? Mitä kuuluu opintokokonaisuuteen ja missä järjestyksessä? Mistä löytyy omaa oppiainetta koskeva tieto? Entä jos tähtään tutkintoon? JYU avoimen oppiaineiden etäinfoista saat hyvän alun opinnoillesi. Kurkkaa tästä infotilaisuuden ajankohdat. Tervetuloa mukaan!

Maksuton Ihmismielen salat -kurssi tutustuttaa psykologian alaan

Ihmismieli on kiehtova, ja niin on psykologian alan opiskelukin! Avoimen yliopiston Ihmismielen salat -kurssi on katsaus psykologian osa-alueisiin. Jos pohdit psykologian opiskelua, tästä kurssista pääset alkuun. Kurssi on maksuton kaikille ja se on opiskeltavissa verkon välityksellä.

Suoritusoikeusaika rytmittää opiskelua – Miten ja miksi?

Avoimessa yliopistossa teet opintoja suoritusoikeusajan rajoissa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että valittu kurssi tulee suorittaa tietyn ajan sisällä. Saavuttaaksesi opiskelutavoitteesi muista siis suunnitella opintojasi ja kysy tarvittaessa apua opettajiltamme.