Uutiset

Jaettu johtaminen vie avointa yliopistoa kohti visiota

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto haluaa olla alansa ykkönen. Johtaminen ohjaa meitä kohti tavoitteitamme. Kehitämme johtamista, jotta tavoitteet toteutuvat ja voimme palvella jatkuvan oppimisen tarpeita yhä paremmin.

UusioUra: yksilöllistä urapolkua rakentamassa

Antoisa päivä UusioUra-tapahtumassa Kaapelitehtaalla muistutti niistä voimavaroista, joita on uutta uraa tai paikkaa työelämässä etsivissä ihmisissä. Osaamisen kehittäminen on osa nykyistä urapolkua. Sitä kannattaa tehdä itseä johtaen.

UusioUra 5.2. Kaapelitehtaalla: Uutta suuntaa uralle avoimista yliopisto-opinnoista

Avoin yliopisto on mukana UusioUra-tapahtumassa 5.2. Kaapelitehtaalla. Luvassa mm. henkilökohtaista ohjausta opinnoissa, ajatuksia itsensä johtamisesta, tietoa kaikille avoimista opintomahdollisuuksista ja tukea opintojen suorittamisessa. Tule käymään ja varaa oma ohjausaikasi! Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen ennakkoon.

Educa kutsuu: tutustu opettajien osaamista tukeviin avoimiin yliopisto-opintohin

Avoin yliopisto on mukana Educa 2019 -messuillla 25.–26.1. Helsingin Messukeskuksessa. Saat osastoltamme 6C20 tietoa muun muassa työn ohella suoritettavista opettajuutta tukevista Moninaistuva koulu -opinnoista, uuden opetettavan aineen kelpoisuuden tuovista opinnoista sekä joustavasta psykologian, kasvatustieteen ja erityispedagogiikan opiskelusta. Toinen reitti yliopistoon -hanke on paikalla osastolla 6D30.

Avointa korkeakouluopetusta Jämsässä, Keuruulla ja Äänekoskella

Paikallinen ohjaus tarjoaa tukea ja madaltaa kynnystä aloittaa opiskelu avoimessa korkeakoulussa. Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa avoimia opintoja Jämsässä, Keuruulla ja Äänekoskella paikallisesti ohjattuina. Tavoitteena on tukea niin yritysten, työelämän kuin alueiden ihmisten osaamisen kehittämisen tarpeita.

Work Goes Happy: Ihminen on parhaimmillaan ollessaan ihminen

Work Goes Happy -tapahtumassa vietettiin päivän verran hyvän työelämän asialla. Asiantuntijapuheenvuoroissa esillä olivat mm. Työelämänkehittäminen, arvot, työhyvinvointi ja johtaminen. Avoimen yliopiston puheenvuoron piti opettajamme Kirsi Saurén. Hän ennusti ihmisyyden vallankumousta. Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jari Hakanen puolestaan kannusti tuunaamaan työtä.