Varhaiskasvatustiede avoimessa yliopistossa: tiedettä lapsuudesta

Varhaiskasvatustiede on tiedettä lapsuudesta. Se auttaa ymmärtämään lapsuuden elämänvaihetta ja edistämään hyvinvointia sen aikana. Avoimessa yliopistossa voi opiskella varhaiskasvatustieteen aineopinnot – joustavasti oman aikataulun mukaan, vaikkapa työn ohella. Moni tähtää avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi.

Uutta suunnitteilla: vastaa kyselyyn perheopintojen tarjonnan kehittämisestä

Haluamme laajentaa suosittujen monitieteisten perheopintojen tarjontaa avoimessa yliopistossa. Olisitko ystävällinen ja auttaisit meitä kehittämistyössä vastaamalla kyselyyn? Perheopinnot-opintokokonaisuus käsittelee perhettä eri tieteenalojen tutkittuun tietoon pohjautuen, niin yksilön kuin yhteiskunnan näkökulmista. Se tarjoaa tietoa ja ymmärrystä eri aloille, joilla toimitaan perheitä koskettavien kysymysten parissa.

Ota meihin yhteyttä: HelpJYU auttaa ja opastaa avoimessa yliopistossa

Kun kysymyksesi koskee opiskelua avoimessa yliopistossa tai opintojen suunnittelua, käänny HelpJYU:n puoleen. 5.6. alkaen löydät sieltä ohjeemme ja vinkkimme helposti selaamalla aihepiireittäin luokiteltuja ohjeistuksia tai kysymällä HelpJYU:n hakukoneelta. Saat sen kautta vastauksia myös henkilökohtaisesti.

Osaamista vanhustyöhön: Opiskele sinulle sopivimmat opintojaksot

Vanhustyön korkeakouluopintojen tarjotin tuo runsaasti korkeakouluopintojen jaksoja kaikkien ulottuville, aina gerontologisesta hoivasta ja sosiaalityöstä hyvinvointiteknologiaan ja ihmisen vanhenemisen ja toimintakyvyn ymmärtämiseen. Valtaosa opinnoista on suoritettavissa verkko-opintoina. Poimi kalenteriisi sinua parhaiten palvelevat opinnot.

Yliopisto-opintoja Jämsässä: Lue psykologiaa tai tieteen etiikkaa

Syksyllä 2019 Jämsässä on tarjolla avoimia yliopisto-opintoja muun muassa psykologiassa. Ryhmämuotoinen opiskelu tarjoaa opiskelun innostajaksi ja avuksi osaavan ryhmänohjaajan ja vertaistukea. Psykologian perusopintojen lisäksi syksyn Jämsän tarjonnassa on Tieteen etiikka -opintojakso. Tarjoamme nämä opinnot yhteistyössä Jämsän kristillisen kansanopiston kanssa.

Välivuosi avoimessa: vuodella on väliä

Välivuosi on itse asiassa ihan ok juttu, mutta tee kuitenkin suunnitelma, joka auttaa sinua eteenpäin. Välivuosi avoimessa ja väyläopinnot ovat askel kohti opiskelupaikkaa ja tutkintoa. Välivuosi ei ole välivuosi oppimisesta. Vuodella on väliä.