Liikesaksa 1 etäopintoina: opi saksaa työelämän tarpeisiin

Opi saksaa liiketoiminnan ja työelämän tarpeisiin. Tämä kurssi sopii hyvin myös osaksi kauppatieteiden väylän opintoja. Liikesaksa 1 -kurssilla kartutat suullista ja kirjallista peruskielitaitoasi. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.8. ja innostu saksan opinnoista. Kurssi toteutetaan etäopintoina.

Opiskele sosiaalityötä Keuruulla

Avoin yliopisto suunnittelee Keuruun alueella sosiaalityön perusopintokokonaisuuden opintoryhmää syyskuusta alkaen. Opinnot sopivat kaikille sosiaalityöstä ja sen kysymyksistä kiinnostuneille, erityisesti ammattiosaamisen täydennystä kaipaaville sekä sosiaalityöntekijän ammattiin tähtääville.

Ilmoittaudu avoimiin yliopisto-opintoihin Äänekoskella

Äänekosken kaupunki tukee kuntalaisiaan avointen korkeakouluopintojen suorittamisessa tarjoamalla 10 opintopisteen opinnot ilmaiseksi vuonna 2019. Nyt on oikea aika ilmoittautua syksyn opintojaksoille. Avoimissa yliopisto-opinnoissa tarjolla on työelämän viestintää, erityispedagogiikkaa ja sosiaalityötä.

Viestintä ja media: Viestinnän perusteet haltuun, osaamista työelämän vuorovaikutukseen

Viestinnän ja median perusopinnot antavat ymmärrystä ja taustatietoa niin viestinnän työtehtäviin kuin työelämässä toimimiseen. Syksyllä tarjoamme lähiopetusta Helsingissä syyskuussa ja marraskuussa alan perusteisiin tutustuvalla opintojaksolla. Keväällä tarjolla on mm. työelämän viestintää käsittelevä kurssi. Viestintä- ja media-alan opetusta tarjotaan myös Jyväskylässä ja verkon välityksellä.

Jatkuva oppiminen on tulevaisuudessa normi

Oppimisvalmiuksien merkitys kasvaa tulevaisuudessa. Valtakunnalliset vapaan sivistystyön päivät Tampereella tarjosivat faktoja ja näkemyksiä tulevaisuuden työelämään ja osaamisen kehittämiseen siinä. Asiantuntijapuheenvuoroissa korostui uuden oppimisen merkitys koko elämän ajan.