Uutiset

Opiskele sosiaalityötä Keuruulla

Avoin yliopisto suunnittelee Keuruun alueella sosiaalityön perusopintokokonaisuuden opintoryhmää syyskuusta alkaen. Opinnot sopivat kaikille sosiaalityöstä ja sen kysymyksistä kiinnostuneille, erityisesti ammattiosaamisen täydennystä kaipaaville sekä sosiaalityöntekijän ammattiin tähtääville.

Ilmoittaudu avoimiin yliopisto-opintoihin Äänekoskella

Äänekosken kaupunki tukee kuntalaisiaan avointen korkeakouluopintojen suorittamisessa tarjoamalla 10 opintopisteen opinnot ilmaiseksi vuonna 2019. Nyt on oikea aika ilmoittautua syksyn opintojaksoille. Avoimissa yliopisto-opinnoissa tarjolla on työelämän viestintää, erityispedagogiikkaa ja sosiaalityötä.

Viestintä ja media: Viestinnän perusteet haltuun, osaamista työelämän vuorovaikutukseen

Viestinnän ja median perusopinnot antavat ymmärrystä ja taustatietoa niin viestinnän työtehtäviin kuin työelämässä toimimiseen. Syksyllä tarjoamme lähiopetusta Helsingissä syyskuussa ja marraskuussa alan perusteisiin tutustuvalla opintojaksolla. Keväällä tarjolla on mm. työelämän viestintää käsittelevä kurssi. Viestintä- ja media-alan opetusta tarjotaan myös Jyväskylässä ja verkon välityksellä.

Jatkuva oppiminen on tulevaisuudessa normi

Oppimisvalmiuksien merkitys kasvaa tulevaisuudessa. Valtakunnalliset vapaan sivistystyön päivät Tampereella tarjosivat faktoja ja näkemyksiä tulevaisuuden työelämään ja osaamisen kehittämiseen siinä. Asiantuntijapuheenvuoroissa korostui uuden oppimisen merkitys koko elämän ajan.

Suunnitteilla Lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot: vastaa kyselyyn ja voita tuotepaketti

Kehitämme opintotarjontaamme ja suunnittelemme opintoja lasten ja nuorten liikuntaan. Voit auttaa meitä kehittämistyössä vastaamalla kyselyyn lokakuussa. Toteutuessaan Lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot hyödyttävät laajasti lasten ja nuorten parissa työskenteleviä sekä erityisesti lasten ja nuorten liikunnan ohjauksen ja valmennuksen parissa toimivia henkilöitä.