Kysy avoimen väylästä -infossa 20.8. tietoa väylästä hakutapana yliopistoon

Mitä "avoimen väylä" tarkoittaa? Kuka voi opiskella avoimen väylällä? Onko väylää tiettyyn oppiaineeseen? Kuinka paljon väyläopinnot maksavat? Miksi kannattaa hakea avoimen väylän kautta? Kysy avoimen väylästä -verkkotilaisuudessa 20.8.2020 voi esittää askarruttavia kysymyksiä avoimen väylään liittyen. Tilaisuuteen voi ilmoittautua 19.8. saakka.

Avoimen väylä on kasvattanut suosiotaan kuluvina vuosina. Lisäksi väyliä on uudistettu ja lisää väyliä luotu parhaillaan käynnissä olevan Toinen reitti yliopistoon -hankkeen (TRY) aikana. Avoimen väylä ei ole kuitenkaan vielä kaikille tuttu, joten TRY tarjoaa aiheesta tunnin mittaisen infon useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Avoimen väylästä hakutapana yliopistoon voi kysyä Toinen reitti yliopistoon -hankkeen verkkotilaisuudessa torstaina 20.8.2020 klo 16–17. Voit esittää kysymyksiä joko ilmoittautumislomakkeen yhteydessä tai tilaisuuden aikana. Jos kysymyksiä tulee runsaasti, kokoamme vastaukset myös TRY-hankkeen verkkosivuille.

Ilmoittaudu täältä Kysy avoimen väylästä -verkkotilaisuuteen.