Tule juttelemaan jatkuvan oppimisen mahdollisuuksista Work goes happy -tapahtumaan!

Toinen reitti yliopistoon -hankkeen väkeä on tavattavissa tiistaina 26.3. Oopperatalolla Helsingissä. Tapahtumassa on Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston ja TRY:n yhteisosasto (numero 16). Maksuton tilaisuus järjestetään klo 9.00–16.30.

Work goes happy on työelämän kehittämisen ja työhyvinvoinnin tapahtuma. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Toinen reitti yliopistoon -hanke haluaa olla mukana myös työelämän tapahtumissa, sillä TRY:n työpaketti 3 kehittää jatkuvan oppimisen reittejä nimenomaan työhön liittyviin osaamistarpeisiin.

Luvassa on paljon kiinnostavia puheenvuoroja eri alojen edustajilta ihmisen, arvojen ja työn suhteista. Muun muassa JYU:n henkilöstöjohtamisen ja aikuiskasvatuksen yliopistonopettaja Kirsi Saurén puhuu Ihminen ja arvot -lavalla otsikolla Työelämän seuraava muutos on ihmisyyden vallankumous kello 13.30.

Voit tutustua tarkempaan WGH-ohjelmaan täältä, kartan alla olevien linkkien alta.