Vastaa kyselyyn tutkintoon tähtäävästä opiskelusta avoimessa yliopistossa

Toinen reitti yliopistoon -hankkeen kysely on tarkoitettu niille tutkinto-opiskelijoille tai tutkinnon jo suorittaneille henkilöille, jotka on valittu tutkintokoulutukseen avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella.

Avoimen yliopiston opintojen perusteella tutkinto-opiskelijaksi hakeutuneena sinulla on arvokasta kokemusta avoimessa yliopistossa opiskelusta ja siirtymisestä tutkinto-opiskelijaksi. Vastaamalla kyselyymme voit vaikuttaa siihen, että siirtyminen avoimesta tutkinto-opintojen pariin on entistäkin sujuvampaa jatkossa laadukkaan ja oikea-aikaisen neuvonnan ja ohjauksen myötä.  

Kartoitamme avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella (esim. avoimen yliopiston väylä) tutkinto-opiskelijaksi valittujen opiskelijoiden kokemuksia opintoihin liittyvästä tiedotuksesta, neuvonnasta ja ohjauksesta. Olemme myös kiinnostuneita avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen tuomista valmiuksista tutkinto-opiskeluun yliopistossa ja siitä, miten tutkinto-opiskelijaksi siirtyminen sujui. Vastauksesi on erittäin tärkeä, vaikka olisit jo saanut tavoitetutkintosi valmiiksi. 

Korkeakoulujen opiskelijavalintojen uudistuessa myös avoimen yliopiston kautta opintoja suorittavien reittejä tutkinto-opiskeluun halutaan kehittää. Kehitettävien reittien lisäksi hakureitteihin liittyvän neuvonnan ja ohjauksen kehittäminen on keskeistä. Tämä kysely on osa Toinen reitti yliopistoon -hankkeen tekemää kehittämistyötä ja aineistoa hyödynnetään myös hankkeen tiedotuksessa ja raportoinneissa sekä tieteellisissä julkaisuissa. 

Pääset kyselyyn tästä linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/21638/lomake.html 

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kysely toteutetaan sähköisesti, eikä yksittäisen vastaajan vastaukset ole tunnistettavissa. 

Pyydämme vastaamaan helmikuun 2019 loppuun mennessä. Kiitokset vastauksistasi jo etukäteen! 

Kyselyä koskevat tiedustelut: 

Suunnittelija Ulla Kekäläinen ulla.kekalainen(a)uef.fi 
Koulutussuunnittelija Riina Kärkkäinen riina.karkkainen(a)jyu.fi