Mitä on avoin yliopisto? Tutustu strategisiin linjauksiimme

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on jatkuvan oppimisen edelläkävijä, joka tarjoaa tiedettä, osaamista ja mahdollisuuksia kaikille. Strategiamme mukaan vuonna 2030 JYU avoin on yhteisöllisesti yksilöllinen, valtakunnallisesti vaikuttava, kansainvälisesti kestävä ja avoimista ajanmukaisin.

Yhteisöllisesti yksilöllinen

”Opintotavoitteet ovat sinun: ne edistävät uraasi ja arkeasi. Meidän tehtävämme on auttaa, tukea ja ohjata sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tarjoamme myös mahdollisuuden vuorovaikutukseen muiden opiskelijoiden kanssa.

Taustallasi on moderni, monitieteinen yliopistoyhteisö, jolla on pitkä historia korkealaatuisen koulutuksen tarjoajana. Teemme aktiivisesti töitä, jotta sinä voit onnistua opinnoissasi.”

Anna Kaikkonen, koulutuksesta vastaava johtaja, JYU avoin yliopisto

Kansainvälisesti kestävä

”JYU avoin yliopisto on avoin kaikille. Toimintamme kasvaa, mutta laadusta ja vastuullisuudesta kiinni pitäen niitä edelleen parantaen.

Yhteistyö eurooppalaisten kumppaniyliopistojen kanssa auttaa meitä kehittämään opintojamme vastaamaan globaalin työelämän tarpeisiin. Me olemme osa isoa maailmaa ja tuomme Jyväskylän yliopiston korkeatasoista koulutusta kaikkien ulottuville.”

Piia Leppämäki, kauppatieteiden yliopistonopettaja, JYU avoin yliopisto

Valtakunnallisesti vaikuttava

”Mitä sinä haluat opiskella? Laaja ja jatkuvasti uudistuva opintotarjontamme vastaa osaamisen kehittämistarpeisiin lukuisilla eri aloilla.

Laadukas opetuksemme on tarjolla pääosin verkon välityksellä joustavasti siellä, missä sinäkin olet. Vie tutkittu tieto työelämään! Opintopisteissä laskettuna JYU avoin on Suomen suurin avoimen korkeakouluopetuksen toteuttaja.”

Jukka Lerkkanen, johtaja, JYU avoin yliopisto

Piia Leppämäki
Johtaja Jukka Lerkkanen


Avoimista ajanmukaisin

”Oppiminen on jatkuvaa. Niin on myös kehittäminen. JYU avoimessa yliopistossa katsotaan eteenpäin. Meillä tehdään töitä, jotta toimintamme vastaa niin opiskelijoiden kuin tulevaisuuden osaamistarpeisiin.

Kehittämisen taustalla on tutkittu tieto, niin henkilöstömme kuin laajan tiedeyhteisön tuottamana. Laadukas, antoisa ja kaikille mahdollinen opiskelukokemus on osaavan tiimin työn tulos. Ole hyvä! Tervetuloa mukaan opintoihimme!”

Vilma Räisänen, koulutussuunnittelija, JYU avoin yliopisto


Vilma Räisänen
Arvomme: Yhteisöllisyys
Arvomme: Eettisyys
Arvomme: Laatu
Arvomme: Luottamus
Arvomme: Avoimuus


Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Klikkaa linkkiä ja tilaa JYU avoimen yliopiston uutiskirje. 
Uutiskirjeestä saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä opintotarjonnasta sähköpostiisi.

Tutustu myös tietosuojalauseeseemme.