Erityispedagogiikan kesän verkkokursseille ilmoittaudutaan nyt!

Tue kasvua ja oppimista, auta osallistumaan – opiskele erityispedagogiikkaa. Kesän kurssitarjontaan kuuluvat erityispedagogiikan verkkokurssit Erityispedagogiikan perusteet ja Erityiskasvatuksen toimintaympäristöt ja yhteistyöverkostot. Ilmoittaudu nyt!

Avoimen yliopiston kesän opintotarjonta pitää sisällään laajan valikoiman itsenäisesti opiskeltavia opintoja. Jos kuitenkin kaipaat opiskeluusi ohjausta ja ympärillesi ryhmää, verkkokurssi on hyvä vaihtoehto. 

Erityispedagogiikan alalta tarjolla ovat opintojen aloittamiseen sopiva Erityispedagogiikan perusteet -verkkokurssi ja teemaseminaarin sisältävä Erityiskasvatuksen toimintaympäristöt ja yhteistyöverkostot -verkkokurssi. Molempien kurssien laajuus on 5 opintopistettä ja ne kuuluvat erityispedagogiikan perusopintokokonaisuuteen. 

Erityispedagogiikan perusteet -verkkokurssilla tutustut muun muassa alan suuntauksiin ja teoriaperustaan sekä kehityslinjauksiin. Opit erityispedagogiikan keskeiset käsitteet ja hyödyntämään alan tiedonlähteitä. Verkkokurssi pidetään 10.5.–25.6. välisenä aikana. Ilmoittautuminen sille on auki 9.5.2021 saakka. 

Erityiskasvatuksen toimintaympäristöt ja yhteistyöverkostot -verkkokurssi tutustuttaa nimensä mukaisesti niihin ympäristöihin, jotka liittyvät erityiskasvatuksen alaan elämänkulun eri vaiheissa. Kurssin sisältöihin kuuluvat myös tukijärjestelmien ja lainsäädännön tarkastelu erityiskasvatuksen näkökulmista. Verkkovälitteisessä teemaseminaarissa ja siihen valmistautuessa kurssin teemat tulevat tutuiksi konkreettisen toiminnan ja esimerkkien kautta. Ilmoittautuminen kurssille on auki 5.5.2021 saakka.

Opintojen hinta on 75 euroa. Jos olet työtön tai lomautettu, tutustu mahdollisuuteen opiskella maksutta vuoden 2021 loppuun saakka (edellyttää orientaatiokurssin suorittamisen).