Askelmerkkejä avoimen opintoihin 7.6.2018 tapahtuma Helsingissä

copy_of_Ensiaskeleet_porraskuva_2017_5_10.png
Tapahtumassa saat ohjausta opintojen valintaan, JY:n avoimen yliopiston opintotarjontaan, tutkintotavoitteiseen opiskeluun ja opintoihin ilmoittautumiseen liittyen.


Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto järjestää Askelmerkkejä avoimen opintoihin -tapahtuman Helsingissä torstaina 7.6.2018 klo 14.30-17.30. Tapahtuma järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin kampuksella (lisätietoa alla).

Ilmoittaudu tapahtumaan ja varaa oma ohjausaikasi, jos olet kiinnostunut opinnoistamme ja haluat kuulla niistä lisää. Tapahtumassa keskitymme varattuihin ohjausaikoihin, joten tapahtumassa ei ole yleistä esittelyä. Mukaan voit ilmoittautua myös, jos opiskelet jo meillä avoimia yliopisto-opintoja ja haluaisit lisätietoa sinua kiinnostavista opinnoista.

Tapahtumassa saat oman ohjausaikasi myötä askelmerkkejä opintojen valintaan, JY:n avoimen yliopiston opintotarjontaan, tutkintotavoitteiseen opiskeluun ja opintoihin ilmoittautumiseen liittyen.

Mikäli tarvitset sisällöllistä ohjausta opintoihisi liittyen, otathan yhteyttä oppiaineesi yhteysopettajaan, jonka yhteystiedot löydät opintotarjontamme alta oppiaineesi sivulta:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 28.5.2017

Punaisella neliöllä merkityt kohdat ovat pakollisia kenttiä. Täytäthän halutessasi mahdollisimman tarkasti myös muut tiedot, kohtien täyttäminen auttaa meitä valmistautumaan tapaamiseesi paremmin. Varaathan ilmoittautumisen lisäksi myös oman ohjausaikasi.
 

Varaa oma ohjausaikasi

 

HUOM! Tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä, varaa oma ohjausaikasi Doodle-linkkiä käyttäen.

Linkki avautuu uuteen välilehteen, josta voit varata oman ohjausaikasi. Voit varata vain yhden ohjausajan, ohjausaikoja on rajoitettu määrä. Vastauksesi ei näy muille Doodle-kyselyn vastaajille.


 
 
 
 
ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN
Opiskelu Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa Onko sinulla opinto-oikeus Jyväskylän yliopiston avoimella yliopistolla (JYAY:lla)?

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin kampuksen tiloissa osoitteessa:

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki
 

 

Tietoja tapahtumapaikasta:

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.