Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen: Avoimet opinnot kaikille

Vaikuta kulttuurin avulla, ymmärrä alan rakenteita ja rahoitusta, rakenna verkostoja! Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen -opinnot ovat avoimet kaikille. Opiskele verkon välityksellä sinulle sopivassa rytmissä.

Mitkä ovat kulttuurialan hallinnon eri tasot, niiden organisaatiot ja keskinäiset suhteet? Kuinka alan rahoitus toimii? Miten päätöksiä tehdään ja kuinka ne vaikuttavat? Mitä ovat taide- ja kulttuurialan keskeisimmät instituutiot ja miten ne toimivat? Mitä kulttuurilla voidaan saada aikaan?

Tervetuloa oppimaan kulttuurialan hallinnosta, verkostoista ja vaikuttamisesta monitieteisten opintojen pariin JYU avoimeen yliopistoon! Näissä opinnoissa voit itse vaikuttaa opintojesi suuntaan. Valitse kokonaisuuteen ne kurssit, jotka koet itsellesi hyödyllisimmiksi. Opiskele valitsemassasi laajuudessa. 

Tutustu ja ilmoittaudu tästä Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen -opintoihin opinto-opaassamme (LINKKI PÄIVITETÄÄN)

Opinnot avataan syksyllä 2022

Opiskele kulttuurialaa!

Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen -opintokokonaisuus antaa työelämässä tarvittavia tietoja ja valmiuksia kulttuurialan moninaisissa tehtävissä toimiville sekä uraansa suuntaaville.

Opintojaksoilla opit mm. alan hallinnollisia, taloudellisia ja poliittisia näkökulmia, jotka vaikuttavat alan ja sen organisaatioiden kehittämiseen. 

Opintojaksoilla käsitellään muun muassa kulttuuripolitiikkaan, kulttuuriperintöpolitiikkaan, kulttuuriympäristöpolitiikkaan ja alan instituutioihin liittyviä kysymyksiä.

Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen


Voit opiskella opintokokonaisuuden

  • verkon välityksellä
  • sinulle sopivassa rytmissä ja laajuudessa
  • asiantuntevassa opetuksessa
  • muiden opiskeiljoiden kanssa verkostoituen
  • opintojen hinta on 15 e / opintopiste
Kulttuurialan hallinto, verkostot ja vaikuttaminen: Avoimet opinnot kaikille