Tavoitteena terveys

Oletko kiinnostunut terveydestä, toimintakyvystä ja hyvinvoinnista? Haluatko terveystiedon opettajaksi? Onko tavoitteenasi terveystieteiden maisterin tutkinto? Terveystieteiden ja terveystiedon opinnoista saat eväitä sekä terveystiedon opettamiseen että terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen ihmisen elämänkulun aikana. Opinnoissa tarkastelet monipuolisesti terveystieteiden ja terveystiedon eri osa-alueita. 

Tarjolla olevat opinnot

 

Terveystieteet

 

Terveystieto

Oletko kiinnostunut terveydestä, toimintakyvystä ja hyvinvoinnista? Terveystieteiden perus- ja aineopinnoissa tutustut seuraavien oppiaineiden sisältöihin:

  • fysioterapia
  • gerontologia ja kansanterveys
  • liikuntalääketiede
  • terveyskasvatus

Terveystieteiden perus- ja aineopinnoista voit jatkaa edellämainituista oppiaineista sen oppiaineen syventäviin opintoihin, jotka kiinnostavat sinua eniten.

Haluatko saada terveystiedon opettajakelpoisuuden? Terveystiedon monitieteiset perus- ja aineopinnot on suunnattu erityisesti:

  • terveystiedon opettajan pätevyyttä tavoitteleville 
  • lasten ja nuorten parissa toimiville 
    opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille


Opinnoissa tarkastelet, mikä on keskeistä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä, terveyskasvatuksessa ja terveystiedon opetuksessa.

Liikunta- ja terveystieteiden perusopintokokonaisuus UUTUUS

Tulossa syksyllä 2018.

Gerontologia

Oletko kiinnostunut ihmisen vanhenemiseen liittyvistä asioista? Miten ympäristö vaikuttaa meihin iän myötä? Mikä merkitys on ravitsemuksella? Milloin pitää huolestua isovanhemman muistiongelmista? Kannattaako aloittaa enää liikunnan harrastamista eläkeiässä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia gerontologian perusopinnoista.

Liikuntapsykologia UUTUUS

Tarvitsetko osaamista siinä, miten autetaan ihmistä aloittamaan liikuntaharrastus ja ylläpitämään sitä? Liikuntapsykologian opinnot sopivat sinulle. Jos toimit huippu-urheilun parissa, urheilupsykologisella osaamisella autat ihmisiä pääsemään huippusuorituksiin.