Fysioterapia avoimessa yliopistossa: aiempaa tutkintoa täydentävät opinnot

Hei sinä ammattikorkeakoulusta tai vastaavasta entisestä opistotason koulutuksesta valmistunut fysioterapeutti, jalkaterapeutti, osteopaatti, apuvälineteknikko, naprapaatti, liikunnanohjaaja, toimintaterapeutti, kuntoutuksen ohjaaja tai hyvinvointiteknologian insinööri!

Oletko kiinnostunut jatkamaan opintojasi terveystieteiden maisteriksi fysioterapian oppiaineesta? Tiesithän, että fysioterapian opiskelu omana tieteenalanaan Suomessa on mahdollista vain Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa? Aloita opintosi avoimessa yliopistossa fysioterapian täydentävistä opinnoista.

Opinnoissa eteneminen

1-2. lukukausi 

Tutkintoon sisältyy valinnaisia opintojaksoja vähintään 3 op, joista seuraavat mahdollista opiskella avoimen yliopiston opintoina:

Terveystieteiden opettajakoulutukseen sisältyy myös aikuiskasvatustieteen tai kasvatustieteen perusopintokokonaisuus.

Fysioterapian täydentävät opinnot sisältävät terveystieteiden metodiopinnot (katso lista alla).

 

Terveystieteiden metodiopinnot

Nämä opinnot ovat yhteisiä kaikille terveystieteiden oppiaineille (fysioterapia, gerontologia, liikuntalääketiede, terveyskasvatus) opiskellessasi tutkintotavoitteisesti.

Terveystieteiden metodiopintoihin ilmoittaudutaan opintojaksokohtaisesti:

Ta­voit­te­let­ko tut­kin­toa? 

Tarvitset myös viestintä- ja kieliopintoja aikaisemmista opinnoistasi riippuen. Tutustu tarvitsemiisi viestintä- ja kieliopintoihin.