Liikuntapsykologia

Perehdy liikunnan ja valmennuksen psykologiaan sekä fyysisen aktiivisuuden edistämiseen

Liikuntapsykologian opinnoissa tutustut urheilupsykologian ja fyysisen aktiivisuuden edistämisen keskeisiin teorioihin, mekanismeihin ja tekniikoihin. Pääset tutkimaan ihmisiä ja heidän käyttäytymistään erilaisissa liikuntaympäristöissä ja soveltamaan tutkimustietoa myös käytäntöön. 

Oletko kiinnostunut ryhmätoiminnan kehittämisestä urheilussa? Haluaisitko oppia soveltamaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja liikuntatilanteissa? Kuinka ihmisiä voidaan motivoida liikkumaan? Aloita liikuntapsykologian opinnot nyt.

Liikuntapsykologia Professori Taru Lintunen esittelee liikuntapsykologian opintoja JY:ssa

Voit opiskella liikuntapsykologiaa

  • ilmoittautumalla milloin tahansa
  • aloittamalla milloin tahansa
  • suurimman osan opinnoista etäopintoina
  • lähiopetuksena Jyväskylässä, Helsingissä tai Kokkolassa

Liikuntapsykologian opinnot ovat uutuus tarjonnassamme!

Liikuntapsykologian opinnot sopivat sinulle, jos tarvitset osaamista siinä, miten autetaan ihmistä aloittamaan liikuntaharrastus ja ylläpitämään sitä. Jos toimit huippu-urheilun parissa, urheilupsykologisella osaamisella autat ihmisiä pääsemään huippusuorituksiin. Liikunnan ja psyykkisen hyvinvoinnin näkökulma on keskeinen sekä huippu-urheilussa että harrasteliikunnassa.

Liikuntapsykologia sopii sinulle erityisen hyvin, jos työskentelet nyt tai tulevaisuudessa valmentajana, ohjaajana, opettajana, personal trainerina tai liikuntapalvelujen suunnittelijana/kehittäjänä.

Avoimen yliopiston
opintotarjonta

Tule opiskelemaan Suomen suosituimpaan avoimeen yliopistoon. Löydät opintojen sisällöt, suoritustavat ja aikataulut opintotietojärjestelmästämme Korpista. Sieltä löydät myös opintojaksojen tiedot. Kysy tarvittaessa lisää oppiaineen yhteyshenkilöiltä. 

 

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen 
opintotarjonta

Voit opiskella Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia opintoja myös Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimessa yliopistossa. Löydät opintojen sisällöt, suoritustavat ja aikataulut Opintopolusta. 

Lukuvuosi 2018-2019

Lukuvuosi 2019-2020

  • Liikuntapsykologian perusopintojen (25 op) lukuvuoden 2019-2020 aikataulutiedot päivitetään verkkosivuille touko-kesäkuussa