Opetus Helsingissä

Järjestämme osassa oppiaineistamme lähiopetusta myös Helsingissä. Myös tenttejä on mahdollista suorittaa Helsingissä yleisinä tenttipäivinämme.

Lähiopetusta Helsingissä

Tutustu myös laajaan etä- ja verkko-opintotarjontaamme!

Tutustu oppiaineisiimme, joissa tarjoamme lähiopetusta Helsingissä. Huomaathan, että suurinta osaa opinnoistamme voit suorittaa myös etä- ja verkko-opintoina. Osassa oppiaineista lähiopetusta Helsingissä tarjotaan vain perus- tai aineopinnoissa. Tarkemmat tiedot lähiopetuksesta löydät oppiaineen sivulta ja siltä löytyvistä oppiaineen tiedoista Korppi-opintotietojärjestelmästämme.

Opetustilat Helsingissä

Avoimen yliopiston lähes kaikki Helsingin lähiopetus järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) tiloissa (os. Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki, sijainti kartalla). Helsingin reitit ja aikataulut löytyvät osoitteesta: www.hsl.fi

Draamakasvatuksen lähijaksoja järjestetään sekä Teatterikorkeakoulun että Diakin tiloissa, tarkemmat tiedot näet draamakasvatuksen Korppi-sivuilta.

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston Helsingin tenttitilaisuudet järjestetään Diakin tiloissa. Tarkka salitieto ilmoitetaan ennen tenttitilaisuuden alkua sisääntuloaulassa olevassa monitorissa. HUOM! Älä ota tenttimiseen liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Diakonia-ammattikorkeakouluun, vaan avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin.

Diakin ensimmäisessä kerroksessa toimii aulapalvelu, jonka vahtimestari opastaa ja neuvoo vierailijoita. Tarkemmat tiedot opetustiloista kerrotaan myös sisääntuloaulassa olevassa monitorissa

Ruokailumahdollisuus Diakin tiloissa

Diakin tiloissa toimii Fazer Amica -ravintola, joka on avoinna arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8-17. Oppilaitoksessa on myös kahvi- ja virvoitusjuoma-automaatteja sekä automaatteja pikkupurtavaa varten. Viikonlopun aukioloista sovitaan erikseen avoimen yliopiston opetusmäärien mukaan ja ravintola on avoinna rajoitetun ajan.

Kirjastopalvelut

Kalasataman 2. kerroksessa sijaitsee upea kirjasto, joka on avoinna kaikille. Kokoelman painopisteet ovat diakonia, sosiaalipalvelut, terveydenhoito, tulkkaus. Tietokanta Diak Finna on käytettävissä 7/24.

Uusi asiakas, tee kirjastokorttihakemus tästä: https://diak.finna.fi/. Kun tulet noutamaan kirjastokorttiasi, muistathan ottaa kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaan.
Palveluajat: ma - to klo 8 – 18 ja pe klo 10 - 16.
Itsepalvelukirjasto: ma-to 18-20 ja pe 8-10 ja 16-18

Lisätietoa kirjastopalveluista: