Avoin yo, Psykologian erityisopinnot, lv. 2018-2019

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on erityistietämystä yhdeltä tai useammalta psykologian alueelta.

Voit ilmoittautua ja aloittaa opinnot milloin vain syksystä 2018 kevääseen 2019 sekä suorittaa ne täysin etäopiskellen.

Artikkelikatsaus on näyte opiskelijan itsenäisestä, kriittisestä ajattelusta ja pohtivasta, selkeästä tieteellisen asiatekstin tai teoreettiseen kirjallisuuteen perustuvan soveltavan tekstin kirjoittamisesta. Katsaus perustuu psykologian alan tutkimusartikkeleihin. Katsauksen aihe liittyy johonkin jo suoritettuun opintojaksoon (Kehityspsykologia II, Neuropsykologia II, Persoonallisuuspsykologia II, Kliininen psykologia II, Kognitiivinen psykologia II, Työpsykologia tai Geropsykologia).

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakson on osa psykologian aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• psykologia
  • psykologian aineopinnot