Avoin yo, Tietokirjoittaminen, lv. 2018 - 2019

Lähiopetus, Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa

• nimetä tietokirjoittamisen alalajeja ja asettaa ne osaksi omaa kirjoittamistaan
  • tunnistaa tietokirjoittamisen vaiheita suunnittelusta ja tiedonhankinnasta julkaisemiseen
  • kirjoittaa tietotekstejä ja arvottaa niitä suhteessa lajin vaatimuksiin ja traditioon
  • tunnistaa ja etsiä teksteilleen julkaisukanavia.

Kurssille voivat ilmoittautua uutena opiskelijana vain kirjoittamisen perusopintoihin erillisen haun kautta valitut opiskelijat.

Tietokirjoittamisen keskeisten keinojen harjoittelu. Tietotekstien kirjoittaminen, lukeminen, analysoiminen ja tulkitseminen.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Tarkat tiedot kirjoittamisen perusopinnoista, opintojen suoritustavoista ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• kirjoittamisen perusopinnot
  • kirjoittaminen