Avoin yo, Henkilöstöjohtamisen perusopinnot, lv. 2016-2017

Etäopetus

Henkilöstöjohtaminen opintojen avulla opiskelija perehtyy henkilöstöjohtamisen kokonaisuuteen sekä esimerkiksi henkilöstön osaamisen kehittämiseen, työyhteisön hyvinvoinnin kysymyksiin ja muihin moninaisen henkilöstön johtamisen haasteisiin.

Voit ilmoittautua ja aloittaa opinnot milloin vain sekä suorittaa ne täysin etäopiskellen.

Perusopintoihin sisältyvät opintojaksot

Pakolliset opintojaksot (24 op)

YTPP210 Yrityksen johtamisen ja johtajuuden perusteet 6 op
YJOA240 Henkilöstöjohtaminen 6 op
YJOA250 Työhyvinvoinnin johtaminen 6 op
YJOA260 Johdon ja henkilöstön kehittäminen 6 op

Valinnaiset opintojaksot (valitaan 4-5 op)

YJOA264 Henkilöstön rekrytoinnin ja arvioinnin perusteet 4 op
YJOA267 Diversiteettijohtamisen perusteet 4 op
YJOA450 Yritys- ja johtamisetiikka 5 op
TTKY112 Tavoitteena taloustieteet 1 op

Opinnot suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

TTKY112 Tavoitteena taloustieteet 1 op
YTPP210 Yrityksen johtamisen ja johtajuuden perusteet 6 op
YJOA240 Henkilöstöjohtaminen 6 op
muut opintojaksot haluamassasi järjestyksessä
Opintojen opintomaksu (280 euroa) kattaa pakolliset opintojaksot ja yhden valinnaisen opintojakson. Ylimääräisiä valinnaisia opintoja voit suorittaa maksamalla jaksokohtaisen opintomaksun.
Opintokokonaisuus ei sovellu johtamisen aineopintojen edeltäviksi opinnoiksi. Jos tavoitteenasi ovat aineopinnot tai kauppatieteiden kandidaatin tutkinto (KTK), aloita opintosi liiketoimintaosaamisen perusteet -kokonaisuudella.
Mikäli olet suorittanut liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon (tradenomi), suosittelemme ilmoittautumista suoraan aineopintotasoisiin opintoihin mahdollisten täydentävien opintojen suorittamisen jälkeen.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

• johtaminen
  • henkilöstöjohtaminen