Avoin yo, Asiantuntijuuden ja ammatillisen toimijuuden tukeminen, lv. 2020-2021

75,00 Euroa

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa:

• jäsentää asiantuntijuuden ja ammatillisen toimijuuden käsitteitä sekä
  • tunnistaa mahdollisuuksia asiantuntijuuden ja ammatillisen toimijuuden tukemiseen
  • tarkastella näitä ilmiöitä käytännössä

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Asiantuntijuuden ja ammatillisen toimijuuden muotoutuminen sekä tukeminen ovat merkittäviä ja luonteeltaan monimuotoisia ilmiöitä. Opintojaksossa perehdytään asiantuntijuuden käsitteeseen ja siihen, miten asiantuntijuus kehittyy. Lisäksi tarkastellaan ammatillista toimijuutta aikuisuuden keskeisellä toimintakentällä, työssä. Asiantuntijuutta on perinteisesti tarkasteltu yksilöllisenä prosessina ja ominaisuutena, nykyisin korostetaan muun muassa luovuutta asiantuntijuuden ja ammatillisen toimijuuden mahdollistajana sekä asiantuntijuuden yhteisöllistä luonnetta.

Opintojakso on osa aikuiskasvatustieteen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• aikuiskasvatus
  • aikuiskasvatustiede