Avoin yo, Kehityspsykologia I, lv. 2019-2020

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on perustietämys kehityksen keskeisistä piirteistä eri ikävaiheissa, kehityspsykologisten teorioiden ja tutkimuksen ydinkysymyksistä ja käsitteistä sekä keskeisistä kehityspsykologisista prosesseista elämän eri vaiheissa.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2019 kesään 2020  ja suorittaa sen etäopiskellen.

Keskeiset kehityspsykologiset prosessit, teoriat ja käsitteet elämän eri vaiheissa.

Opiskeletko lukiossa? Jyväskylän yliopiston lukiolaisille suunnatuissa opinnoissa voit tutustua yliopisto-opiskeluun ja eri tieteenalojen opintoihin. Lue lisää lukiolaisille tarjottavista opinnoista: www.avoin.jyu.fi/fi/opintotarjonta/opinnot-lukioille

Opintojakso on osa psykologian perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• psykologia
  • kehityspsykologia