Avoin yo, Kielitaidon erityiskysymyksiä, lv. 2020 - 2021

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tuntee kielitaidon arviointiin liittyvää tieteellistä keskustelua ja kehityssuuntia (esim. kielitaidon osa-alueiden integraatio, teksti- ja monilukutaito, erityisryhmien arvioinnin kysymykset, testausjärjestelmien kehittäminen)
  • tuntee kielitaidon arviointiin liittyvää kielipoliittista ja yhteiskunnallista keskustelua
  • osaa vertailla ja analysoida eri arviointitapoja ja ymmärtää niiden sovellusmahdollisuudet ja pedagogiset ulottuvuudet.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksolla perehdytään kielitaidon arvioinnin tieteelliseen keskusteluun ja kehityssuuntiin sekä syvennetään ymmärrystä kielitaidon arvioinnin tavoista ja niiden soveltamisesta. Arviointia tarkastellaan sekä yksilön että yhteiskunnan näkökulmasta.

Opintojakso on osa suomi toisena ja vieraana kielenä -aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• suomi toisena ja vieraana kielenä -aineopinnot
  • suomi toisena kielenä
  • suomi vieraana kielenä