Avoin yo, Valinnaiset perheopinnot, lv. 2019-2020

Etäopetus
75,00 Euroa

Opiskelija on syventänyt tietojaan valitsemallaan perhetutkimuksen tieteenalalla ja pystyy tarkastelemaan oman kiinnostuksen tai kokemuksen perusteella valitsemaansa teemaa käsitteellisesti ja tieteellisen tutkimustiedon valossa.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2019 kesään 2020 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Valinnaiset perheopinnot -opintojakso mahdollistaa perheopintojen painottamisen opiskelijan valitsemalle tieteenalalle: psykologian, yhteiskuntatieteiden, kasvatustieteen, erityispedagogiikan tai gerontologian alan perhekysymyksiin.

Opintojakso on osa perheopintojen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• perheopinnot