Avoin opinnoille 5.6. Helsingissä: Opi opiskelutaidoista, tutustu välivuoden mahdollisuuksiin, varaa ohjausaikasi

Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa tietoa ja henkilökohtaista ohjausta avoimiin yliopisto-opintohin liittyen opintoja pohtiville ja nykyisille opiskelijoille. Kesäkuussa teemana ovat opiskelutaidot ja välivuoden viettäminen, joista kertovat yliopistonopettaja Kirsi Saurén ja opintoneuvoja Riina Kärkkäinen. Tule tutustumaan avoimen yliopiston mahdollisuuksiin ja muihin avoimen opiskelijoihin.
  • Aika 05.06.2019 klo 16.3019.30 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Diak-kampus, Kyläsaarenkuja 2; Helsingin Kalasatama
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Avoin opinnoille -tapahtuma 5.6.2019 Helsingissä: varaa henkilökohtainen ohjausaikasi

Avoin opinnoille 5.6. klo 16.30 alkaen: asiaa välivuodesta ja opiskelutaidoista

Tule kuuntelemaan puheenvuoroja, keskustelemaan ja kahvittelemaan avointen yliopisto-opintojen äärelle 5.6. Avoin opinnoille pidetään Diak-kampuksella Kalasatamassa, jossa tarjotaan myös JYU avoimen yliopiston Helsingin lähiopetusta ympäri vuoden. Muistathan JYU avoimen yliopiston runsaat verkko-opintojen vaihtoehdot

Avoin opinnoille -ohjelma 5. kesäkuuta:

Klo 16.30 alkaen: henkilökohtaisia ohjausaikoja, kahvittelua ja keskustelua

Klo 17-17.30: Välivuosi avoimessa: tutustu opintomahdollisuuksiin / Riina Kärkkäinen, opintoneuvoja

  • Haitko yhteishaussa korkeakouluun, muttet ole varma opiskelupaikan saamisesta? Haluatko viettää välivuoden ja miettiä vielä valintojasi? Avoimessa yliopisto-opetuksessa tutustut korkeakouluopiskeluun, mutta et menetä ensikertalaisuutta haussa. Tutustu opintovaihtoehtoihin ja laadi oma suunnitelmasi, joka voi johtaa myös tutkintokoulutukseen esimerkiksi avoimen väylän kautta.

  • Huomasithan, että Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun avoimen väylä laajenee. Myös tästä saat lisätietoja Avoin opinnoille -tapahtumassa.

Klo 17.30-18.30: Opiskelutaidoilla hyviin opintosuorituksiin / Kirsi Saurén, yliopistonopettaja

  • Akateeminen opiskelu edellyttää tiettyjä opiskelutaitoja. Ne ovat jokaisen opittavissa ja auttavat oppimaan tehokkaasti. Moni avoimen yliopiston opiskelija toteaa yllättyneensä alkuvaiheen haasteista ja niiden selvittämisen jälkeen siitä, kuinka hyviin suorituksiin itse voikaan päästä. Ota opiskelutaidot haltuusi!

Klo 18.30-19:30: Keskustelua, kahvittelua, ohjausaikoja

Tervetuloa Avoin opinnoille -tapahtumaan

Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Paikalla Avoin opinnoille -tapahtumassa on avoimen yliopiston koulutuspäälliköitä, opintoneuvoja ja yliopistonopettajia. Voit tulla vaikka vain kahville ja juttelemaan. Tapahtuma on maksuton ja paikalle voi saapua oman aikataulun mukaisesti klo 16.30 ja 19.30 välillä.

Kuva: Joanna Kosinska