• Avoin opinnoille 5.9. Helsingissä: Alkustartti avoimen opintoihin, varaa ohjausaikasi
  • 2019-09-05T17:00:00+03:00
  • 2019-09-05T19:30:00+03:00
  • Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa tietoa ja henkilökohtaista ohjausta avoimiin yliopisto-opintohin liittyen. Syyskuun teemana ovat opintojen alkustartti sekä opiskelutaidot. Alkustartin tarjoaa opintoneuvoja Riina Kärkkäinen ja opiskelutaidoista puhuu mm. aikuiskasvatustiedettä opettava KT Kirsi Saurén. Tule tutustumaan avoimen yliopiston mahdollisuuksiin ja muihin avoimen opiskelijoihin.
  • Aika 05.09.2019 klo 17.0019.30 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Diak-kampus, 3. kerros, Kyläsaarenkuja 2; Helsinki, Kalasatama
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tervetuloa opintojen alkustarttiin  olit sitten uusi tai jo tuttu avoimen opiskelija! Syyskuun  Avoin opinnoille -tapahtumassa 5.9. Helsingissä keskitymme opintojen aloittamiseen ja opiskelutaitoihin. Tarjolla on tietoa JYU avoimen mahdollisuuksista: tarjoamme runsaat verkko-opiskelun mahdollisuudet ja monessa oppiaineessa lähiopetusta myös Helsingissä.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittaudu kuitenkin mukaan ja tarvittaessa varaa henkilökohtainen ohjausaikasi. Voit tulla paikalle vaikka vain kuulemaan esityksiä ja kahvittelemaan opintoasioiden äärelle.

Olemme paikalla sinua varten ja autamme opintojen suunnittelussa. Tavoitteena on, että juuri sinun opintohaaveesi toteutuvat.

5.9. Avoin opinnoille -tapahtuman ohjelma:

Klo 17.30–18  Alkustartti avoimen yliopiston opintoihin, Riina Kärkkäinen, opintoneuvoja

Klo 18–18.30 Opiskelutaidoilla hyviin opintosuorituksiin, Kirsi Saurén, yliopistonopettaja

Klo 15–19.30 Henkilökohtaiset ohjausajat

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Hyvään alkuun opinnoissa, opiskelutaidot haltuun

JYU:n avoimen yliopiston opinnot pohjautuvat Jyväskylän yliopiston asiantuntijoiden kehittämiin opetussuunnitelmiin. Avoimessa yliopistossa opiskelet siis samoja sisältöjä kuin yliopiston tutkinto-opiskelijat.

"Valtaosaan opinnoistamme voit ilmoittautua joustavasti läpi vuoden ja aloittaa opiskelun sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Alkuun pääsee loppujen lopuksi varsin helposti kun perusasiat opiskelukäytänteistämme ovat tulleet tutuiksi. Alkustartissa käymme läpi opiskelijan ensimmäiset askelmerkit, jonka jälkeen voit ryhtyä tuumasta toimeen", toteaa Riina Kärkkäinen.

Akateeminen opiskelu edellyttää tiettyjä opiskelutaitoja. Ne ovat jokaisen opittavissa ja auttavat oppimaan tehokkaasti.

”Moni avoimen yliopiston opiskelija toteaa yllättyneensä alkuvaiheen haasteista ja niiden selvittämisen jälkeen siitä, kuinka hyviin suorituksiin itse voikaan päästä. Ota opiskelutaidot haltuusi”, kannustaa Kirsi Saurén.

Tervetuloa! Nähdään 5.9. Helsingin Avoin opinnoille -tapahtumassa!

Avoin opinnoille -tapahtumia on luvassa myös loka- ja marraskuussa. Tarkemmat tiedot löydät Helsingin tapahtumistamme kertovalta verkkosivulta

Avoin opinnoille -tapahtuma Helsingissä