Avoin opinnoille -tapahtuma Helsingissä 3.10. Teemana verkko-opiskelu ja opiskelutaidot

Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa tietoa ja henkilökohtaista ohjausta avoimiin yliopisto-opintohin liittyen. Lokakuun teemoina ovat verkko-opiskelu ja opiskelutaidot. Ilmoittaudu mukaan ja varaa ohjausaikasi: bit.ly/avoinopinnoille0310
  • Aika 03.10.2019 klo 17.0020.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Diak-kampus, Kyläsaarenkuja 2; Helsinigin Kalasatama
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tule tutustumaan avoimen yliopiston mahdollisuuksiin ja muihin avoimen opiskelijoihin sekä saamaan ideoita, vinkkejä ja ohjausta opiskeluun. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittaudu kuitenkin mukaan ja tarvittaessa varaa henkilökohtainen ohjausaikasi. Voit tulla paikalle vaikka vain kuulemaan esityksiä ja kahvittelemaan opintoasioiden äärelle.

Teemana 3.10. tapahtumassa ovat opiskelutaidot ja verkko-opiskelu avoimen yliopiston opinnoissa.  Verkko-opiskelusta alustaa avoimen yliopiston digikummina toimiva yliopistonopettaja Mailis Salo ja opiskelutaidoista puhuu mm. aikuiskasvatustiedettä opettava KT Kirsi Saurén.

Avoin opinnoille -tapahtumaan on varattavissa henkilökohtaisia ohjausaikoja, jossa asiantuntijamme auttavat sinua opintojen valinnassa ja suunnittelussa sekä opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Myös alustusten yhteydessä on tilaa niitä koskevalle keskustelulle.

Avoin opinnoille -tapahtuman ohjelma:

Klo 17 Tervetuloa keskustelemaan ja kahvittelemaan opintoasioiden äärelle

Klo 17.20 Avaussanat / Jukka Lerkkanen, johtaja, JYU avoin yliopisto

Klo 17.30–18.30 Verkko-opiskelu avoimen yliopiston opinnoissa / Mailis Salo, yliopistonopettaja

• Verkko-opiskelu avoimessa yliopistossa on monimuotoista. Verkossa tehdään esimerkiksi tehtäviä ja tenttejä, tuotetaan ja jaetaan opiskelumateriaaleja, seurataan luentoja, osallistutaan verkkokursseille ja -keskusteluihin sekä katsotaan opiskelua tukevia tallenteita. Verkko-opiskelu mahdollistaa opintojen suorittamisen joustavasti ja itsenäisesti – suuri osa opinnoistamme onkin suoritettavissa verkon avulla etäopintoina. Tartu rohkeasti verkko-opiskelun suomiin mahdollisuuksiin!

Klo 18.30–19.30 Opiskelutaidoilla hyviin opintosuorituksiin / Kirsi Saurén, yliopistonopettaja

• Akateeminen opiskelu edellyttää tiettyjä opiskelutaitoja. Ne ovat jokaisen opittavissa ja auttavat oppimaan tehokkaasti. Moni avoimen yliopiston opiskelija toteaa yllättyneensä alkuvaiheen haasteista ja niiden selvittämisen jälkeen siitä, kuinka hyviin suorituksiin itse voikaan päästä. Ota opiskelutaidot haltuusi!

Klo 15–20 Henkilökohtaiset ohjausajat

Avoin opinnoille -tapahtuma 3.10. Helsingissä