Avoin opinnoille -tapahtuma Jyväskylässä: Mitä sinä haluat opiskella?

Avoin opinnoille -tapahtuma pidetään 4.2. Jyväskylässä alkaen klo 15.30. Saat tietoa mm. avoimista yliopisto-opinnoista, avoimen väylästä sekä työn ohella ja työttömyyden aikana opiskelusta. Voit myös varata henkilökohtaisen ohjausajan avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun.
 • Avoin opinnoille -tapahtuma Jyväskylässä: Mitä sinä haluat opiskella?
 • 2020-02-04T15:30:00+02:00
 • 2020-02-04T17:00:00+02:00
 • Avoin opinnoille -tapahtuma pidetään 4.2. Jyväskylässä alkaen klo 15.30. Saat tietoa mm. avoimista yliopisto-opinnoista, avoimen väylästä sekä työn ohella ja työttömyyden aikana opiskelusta. Voit myös varata henkilökohtaisen ohjausajan avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun.
 • Avainsanat tapahtumat Avoin yliopisto Avoimen yliopiston tapahtumat
 • Aika 04.02.2020 klo 15.3017.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
 • Paikka Ruusupuisto, Alvar Aallon katu 9, Jyväskylä
 • Yhteyshenkilön nimi
 • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
 • Web-osoite Web-osoite
 • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Avoin opinnoille on avointen yliopisto-opintojen oma tapahtuma. Olet tervetullut kuulemaan ajankohtaista asiaa avoimista opinnoista, opintojen aloittamisesta ja kaikille avoimista mahdollisuuksista. Luvassa on puheenvuoroja, kahvittelua ja mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen avointen yliopisto-opintojen suunnittelussa

Avoin opinnoille -tapahtumasta saat tietoa mm. 

Olemme paikalla sinua varten ja autamme opintojen suunnittelussa. Tavoitteena on, että juuri sinun opintohaaveesi toteutuvat. Avoimen yliopiston opintotarjonnassa on viitisenkymmentä oppiainetta. Valtaosa opinnoista on opiskeltavissa verkon välityksellä ilman pääsyvaatimuksia. Avoimen yliopiston opinnot sopivat työn ohella suoritettaviksi. Ilmoittaudu mukaan!

4.2. Jyväskylän Avoin opinnoille -tapahtuman ohjelma:

Voit osallistua koko tapahtumaan tai tulla paikalle sinulle sopivana ajankohtana. Puheenvuorot pidetään Ruusupuisto-rakennuksen aulassa, mistä löytyy myös avoimen yliopiston esittelypiste. 

Klo 15.30 Mikä on avoin yliopisto? Projektipäällikkö Paula Savela / JYU avoin yliopisto
Klo 15.40 Opiskelu työttömyyden aikana: Lyhytkestoinen opiskelu. Suunnittelija Eero Janhonen / Keski-Suomen TE-toimisto
Klo 16.00 Asiaa avoimen väylästä. Projektipäällikkö Paula Savela / JYU avoin yliopisto
Klo 15.30–19.30 Henkilökohtaiset ohjausajat (tule hieman ennen omaa ohjausaikaasi avoimen yliopiston pisteelle aulassa)

Nähdään Avoin opinnoille -tapahtumassa!

Ennen Avoin opinnoille -tapahtumaa klo 1314 Ruusupuiston aulassa on kaikille avoin Ruusupuisto tutkii ja keskustelee -tilaisuus, jossa pohditaan mm. yliopiston roolia yhteiskunnallisessa vuorovaikutuksessa. Muista myös naapurissa olevan Aalto-museon Aallon päivän tapahtuma iltapäivällä.  

Avoin opinnoille -tapahtuma 4.2. Jyväskylässä