Tutkijoiden yö 2021: Mitä taitoja tarvitsen opiskeluun avoimessa yliopistossa?

Tervetuloa mukaan Jyväskylän yliopiston Tutkijoiden yöhön! Avoimen yliopiston tilaisuudessa tutustut teemaluentojen kautta, millaisia taitoja tarvitset opiskeluun avoimessa yliopistossa. Jos et ole opiskellut aiemmin avoimessa yliopistossa tai vasta aloittelet opintojasi, kannattaa tulla kuulolle!
  • Aika 24.09.2021 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Verkossa
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tutkijoiden yö 2021 (2).png

Avoimen yliopiston tilausuus nyt katsottavissa – siirry tästä Liveto-alustalle!

Tutkijoiden yö on tiedetapahtuma, jossa tutkijat avaavat ovensa suurelle yleisölle. Koko päivän kestävässä tapahtumassa tiedettä ja sen saavutuksia juhlistetaan Suomessa yhtä aikaa yli 300 muun Euroopan kaupungin kanssa. Seuraava Tutkijoiden yö järjestetään 24.9.2021. JYU avoimella yliopistolla on tapahtumassa oma teemaluentojen sarjansa.

Avoimen teemaluennot perjantaina 24.9.:

  • Tervetuloa opiskelemaan avoimeen yliopistoon (Johtaja Jukka Lerkkanen)
  • Opiskeluvinkkejä avoimen yliopiston opintojen aloittamiseen (Yliopistonopettaja Tuisku Takala)
  • Läsnä verkossa – kuinka luon myönteistä vuorovaikutusta verkkokurssilla? (Yliopistonopettajat Heli Tyrväinen, Leena Valkonen ja Sanna Uotinen)
  • Oma hyvinvointi ja opiskelu avoimessa yliopistossa (Yliopistonopettajat Merja Hietalahti ja Kosti Joensuu)

Avoimen yliopiston teemaluennot lähetetään Liveto-virtuaalialustan kautta. Turvallisuussyistä Livetoon kirjautuminen vaatii profiilin luomisen. Voit luoda tunnukset jo etukäteen ennen tapahtumapäivää 24.9. osoitteessa events.liveto.io/signup

Suosittelemme käyttämään tapahtumassa tietokonetta ja Google Chrome -selainta.

Jyväskylän yliopisto on tapahtumassa mukana monitieteellisellä ohjelmalla, johon kuuluu tekemistä ja oppimista sekä koululaisryhmille että muulle yleisölle. Ohjelma on siis suunnattu kaikille tiedonjanoisille aina perheen pienimmistä aikuisiin saakka!

Tutkijoiden yö: Jyväskylän yliopiston ohjelma 2021 kokonaisuudessaan