Tutustu avoimeen yliopistoon Kokkolassa: Syksyn avajaisviikon tilaisuudet

Vietämme Syksyn avointa avajaisviikkoa 5.-9.9.2022. Luvassa on niin verkkotilaisuuksia kuin livetapahtumia, joissa voit tutustua JYU avoimeen yliopiston opintomahdollisuuksiin Pohjanmaalla. Avoimen yliopiston väki on paikalla 9.9. Kaupan ja kulttuudin yössä Chydeniassa.
  • Aika 05.09.2022 – 04.00 09.09.2022 – 20.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Kokkola
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Avajaisviikolla tapahtuu avoimessa yliopistossa: Tule kuulolle tai tapaamaan ja tutustu opintomahdollisuuksiin! Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on yksi JYU avoimen yliopiston kotipaikoista, jossa saat niin opetusta kuin palvelua avoimiin yliopisto-opintoihin liittyen.

Oppiaineiden infotilaisuuksia verkossa: Laita kiinnostava info kalenteriisi!

Tule kuulolle ja kysy! Avoimen yliopiston infotilaisuuksia verkkovälitteisesti eri oppiaineissa. Avajaisviikon aikana infoissa esittäytyy reilut parikymmentä oppiainetta, joista jokaista voit opiskella joustavasti avoimessa ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Mikä niistä on sinulle sopivin?

Avoimen opinnot tutuiksi -verkkoinfo 7.9. 

Tutustu Keskipohjanmaan avoimen korkeakoulutuksen opintotarjontaan ja kysy opiskelusta opintoneuvojilta. Avoimen opinnot tutuiksi -verkkoinfo pidetään ke 7.9. klo 17.30–19.

Nähdään Kaupan ja kulttuurin yössä Chydeniassa 9.9.

JYU avoin yliopisto on mukana Kaupan ja kulttuurin yö -tapahtumassa Chydeniassa (Tehtaankatu 3-5) klo 17-20. Tule juttelemaan opintoasioista sekä tutustumaan avoimen mahdollisuuksiin! 

Tapahtumassa palkitaan kello 17.00 mm. vuoden aikuisopiskelija, vuoden aikuiskouluttaja ja vuoden koulutusmyönteinen organisaatio. Tervetuloa! 

JYU avoin yliopisto - henkilökuntaamme Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa