Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston ajankohtaiset asiat suomeksi

Jyväskylä on kesälläkin kuuma opiskelukaupunki

Tee kesästä helteinen opiskellen! Jyväskylän avointa korkeakouluopetusta tarjoavat oppilaitokset koostivat kesän avoimia opiskelumahdollisuuksiaan sinulle, jotta löytäisit kesälle sopivaa opiskeltavaa.

Avoin yliopisto koordinoi OKM:n rahoittamaa hanketta - kolme miljoona euroa vaihtoehtoisten opiskelijavalintareittien kehittämiseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston koordinoimalle Toinen reitti yliopistoon -hankkeelle 2,9 miljoonaa euroa erityisavustusta. Hankkeen tavoitteena on kehittää ja laajentaa vaihtoehtoisia reittejä yliopisto-opintoihin hakeutumiseen. Hankkeessa yhteensä 11 suomalaista yliopistoa rakentaa vaihtoehtoisia mahdollisuuksia yhteistyössä.