Aineenopettajan kelpoisuus avoimessa joustavasti opiskellen

Opettaja: Avoimessa yliopistossa voit opiskella aineenopettajan kelpoisuuden edellyttämät opinnot joustavasti työn ohella - tai vaikkapa opintovapaan aikana. Tarjonnassamme on useiden eri oppiaineiden kelpoisuuteen vaadittavat opinnot. Vai haluatko ehkä lisätä erityispedagogiikan osaamistasi?

JYU avoimessa yliopistossa voit opiskella aineenopettajan kelpoisuuden edellyttämät opinnot useassa ei oppiaineessa, mikäli sinulla on taustallasi opettajan pedagogiset opinnot:

Kiinnostaako sinua erityispedagogiikan osaamisen lisääminen? JYU avoimessa yliopistossa voit opiskella erityispedagogiikan perus- ja aineopintokokonaisuudet verkon välityksellä. Tutustu tarkemmin erityispedagogiikan opiskeluun.

Oletko kiinnostunut liikunnan opetuksesta ja ohjauksesta? Uusi monitieteinen opintokokonaisuutemme Lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot tuovat tutkittua tietoa liikkumisesta ja urheilusta kasvun aikana.