Infoa opintosyksyn alkuun: Tule infoihin ja tapahtumiin verkossa, Jyväskylässä ja Helsingissä

Nyt on aika suunnitella tulevat avoimen opinnot ja ilmoittautua syksyn opintojaksoille. Avoimen yliopiston väki on tavattavissa Jyväskylässä ja Helsingissä tapahtumissa. Oppiaineiden syyskuisiin infotilaisuuksiin pääset mukaan verkon välityksellä. Henkilökohtaisen ohjausajan tutkintotavoitteisten opintojen suunnitteluun voit varata Help.jyu.fi-palvelusta.

Mitä sinä haluat opiskella? Opintotarjonnassamme on noin 50 eri oppiainetta, joista valtaosassa on ilmoittautuminen käynnissä. Voit opiskella avoimen yliopiston opintoja verkon välityksellä ja lähiopetuksessa Helsingissä ja Jyväskylässä  sekä yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. 

Tutustu opintotarjontaamme ja poimi opintosyksyysi sopivimmat. Saat tietoa opiskelusta, oppiaineista ja avoimen yliopiston toiminnasta syksyn infotilaisuuksissamme ja tapahtumissa. Tule mukaan, kuule, keskustele ja kysy – nähdään opiskelun merkeissä!

Oppiaineiden infot syyskuussa:

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston oppiaineiden perehdytystilaisuudet pidetään syyskuun aikana verkon välityksellä sekä osassa oppiaineista Jyväskylässä ja Helsingissä. Infoja on luvassa:

  • aikuiskasvatustieteen,
  • bio- ja ympäristötieteiden,
  • erityispedagogiikan, kasvatustieteen,
  • kauppatieteiden, kemian, kirjallisuuden,
  • suomen kielen ja suomi toisena kielenä -opintojen,
  • taidehistorian ja taidekasvatuksen ja
  • terveystiedon ja terveystieteiden oppiaineissa

Laita oppiaineinfon ajankohta kalenteriisi.

Muistathan uudistetun kauppatieteiden väylän! Siitä saat lisätietoja verkkosivuiltamme.

Jyväskylässä olemme tavattavissa:

  • Tutkijoiden Yössä 27.9. Ruusupuistossa on luvassa non-stop -ohjausaikoja klo 16–20
  • Hakijan päivässä 8.11. Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa (Mattilanniemi) 

Tietoa, infoa ja ohjausta Helsingissä:

Helsingissä pidämme Avoin opinnoille -tapahtumat (os. Kyläsaarenkuja 2, DIAK-kampus) - ilmoittauduthan mukaan Avoin opinnoille -tapahtumaan. Voit varata sinne myös henkilökohtaisen ohjausajan sinulle sopivana ajankohtana:

Rekrytorilla Tampereella ja WORK 2019:ssa Oulussa: 

Ohjausta opintoihin ja urasuunnitteluun

Saat avoimesta yliopistosta henkilökohtaista ohjausta koskien avoimia yliopisto-opintoja ja niiden suunnittelua. Opiskelukäytänteisiimme ja eri oppiaineiden opintojen suorittamiseen saat ohjausta opintopalveluistamme ja oppiaineiden yhteyshenkilöiltä.

Jos suunnittelet tutkintotavoitteisia opintoja, voit ottaa yhteyttä opintoneuvojaamme tai varata sinulle sopivan ohjausajan Help.jyu.fi -palvelussa (varaa ohjausaikasi Help.jyu.fi -palvelussa > palvelut > Opiskelu ja opintojen suunnittelu > Opintojen suunnittelu ja ohjaus). Ohjausta saat joko paikan päällä Jyväskylässä tai verkon välityksellä. Opintojen ohjauksella varmistetaan, että opintosi sujuvat mahdollisimman mutkattomasti koko opintopolkusi ajan. Useimmat opiskeluun liittyvistä haasteista ratkeavat kysymällä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

JYU avoin yliopisto.jpg