Kasvatustieteen opintoryhmä Alavudella - tule infoon to 2.2.2023

Haaveiletko pätevyydestä tai urasta kasvatusalalla? Alavuden kaupunki tarjoaa varhaiskasvatuksessa toimivalle henkilöstölleen mahdollisuutta opiskella kasvatustieteen perusopinnot JYU avoimen yliopiston yhteisöllisessä opintoryhmässä. Ryhmä on avoin kaikille, ja sen ohjaus on verkkovälitteistä. Opinnoista kertova verkkoinfo pidetään 2.2. klo 16.30. Tervetuloa!

Polku kohti varhaiskasvatuksen opettajuutta alkaa kasvatustieteen perusopinnoista. Alavuden kaupunki kouluttaa henkilöstöään ja on perustamassa opintoryhmän yhteistyössä JYU avoimen yliopiston kanssa. Opintoryhmän on suunniteltu aloittavan maaliskuussa 2023. Opintojen laajuus on 25 opintopistettä.

Alavuden kaupungin henkilöstön lisäksi opintoryhmään voivat ilmoittautua kaikki kasvatusalan opinnoista kiinnostuneet. Alavuden kaupunki tukee oman varhaiskasvatuksen henkilöstönsä opiskelua maksamalla opintomaksun ja mahdollistamalla tietyn työajan käyttämisen opiskeluun.

Tule verkkoinfoon to 2.2. klo 16.30!

Kiinnostuitko? Tule infotilaisuuteen torstaina 2.2. klo 16.30, niin kuulet tarkemmin kasvatustieteen perusopinnoista, opintoryhmän toiminnasta, opiskelusta avoimessa yliopistossa sekä poluista kohti varhaiskasvatuksen opettajuutta.

Info pidetään verkkovälitteisesti (zoom-linkki: https://jyufi.zoom.us/j/8746783321). Alavudella voit tulla seuraamaan infoa myös paikan päälle. Infoon ei ole ennakkoilmoittautumista.

Ohje opintoryhmään ilmoittautumiseksi (15.2.-6.3) löytyy tältä sivulta.

Perusta matkalla kohti yliopistotutkintoa

Kasvatustieteen perusopinnot sopivat kaikille kasvatus-, koulutus- ja ohjausalan tehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville. Avoimen yliopiston opinnot ovat Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia tutkinnon osia.

”Avoimessa yliopistossa voit opiskella työn ohella, etäyhteyksin. Opintoryhmästä saat muiden opiskelijoiden yhteisön ja kokeneen ryhmänohjaajan opintojesi tueksi. Nämä opinnot ovat olennainen perusta, mikäli tavoittelet kasvatusalan korkeakoulututkintoa. Ne kuuluvat esimerkiksi kasvatusalan avoimen väylien opintoihin”, sanoo koulutuspäällikkö Mirva Huovinen JYU avoimesta yliopistosta. Hän vastaa avoimen yliopiston kasvatustieteellisistä aineista.

Lisätietoja: